Schiffer András: Von der Leyen közleménye több a soknál

 Kedves András, Köszönjük!

Schiffer András, az LMP alapítója közösségi oldalán élesen bírálta Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét, aki a magyar pedofilellenes törvényt szégyenletesnek nevezte. Schiffer szerint Brüsszel és a német kormánypártok „keblükre ölelték” a homoszexualitást üldöző, embereket tönkretevő posztkommunistákat. Ezzel szemben ma Magyarországon a büntetőjog nem üldözi és nem diszkriminálja a homoszexualitást – írta az LMP volt elnöke. 

„Von Der Leyen uniós bizottsági elnök közleménye […] tényleg több a soknál” – írta közösségi oldalán Schiffer András.


 

Az LMP volt frakcióvezetője, jelenleg ügyvéd, aki egyébként bírálta a múlt héten elfogadott törvényt, azt írta: a derék, „alapvető értékekben” kompromisszumot nem ismerő német kormánypártok ’89–90-ben keblükre ölelték és rögtön az európai szalonokba vezették azokat a magyar posztkommunista vezetőket (és pártjukat), akiknek egyeduralma alatt a titkosszolgálat homoszexualitással zsarolt, tett tönkre embereket, homoszexuális kapcsolat miatt meghurcoltak embereket, homoszexuális egyesületet alapítani, felvonulást tartani nem lehetett – írja az Origó.

Azt is kifejti, hogy a kilencvenes években Brüsszel „úgy juttatta el Magyarországot a csatlakozás kapujáig, hogy a magyar büntetőjog még diszkriminálta a homoszexuálisokat”.

Ma Magyarországon a büntetőjog nem üldözi és nem diszkriminálja a homoszexualitást, lehet homoszexuális egyesületet alapítani, felvonulást szervezni, a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvény továbbra is hatályban van – írta Schiffer András.

Orbán Viktor: Ursula von der Leyen közleménye szégyenletes

„Az Európai Bizottság elnökének közleménye szégyenletes, mert valótlan állításokra épül. A nemrég elfogadott magyar törvénytervezet védi a gyermekek jogait, garantálja a szülők jogait, és nem vonatkozik a 18 éven felüliek szexuális orientációval kapcsolatos jogaira, így semmilyen diszkriminatív elemet nem tartalmaz” – így reagált Orbán Viktor miniszterelnök a távirati irodának eljuttatott közleményében arra, hogy az Európai Bizottság elnöke szerdán szégyenletesnek nevezte a magyar pedofília elleni törvényt.

Tovább…

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések

  1. ursu echte náci , nem csoda hisz hitler legjobb barátja is lm(B)tq volt !

    VálaszTörlés
  2. Ursula egy barom, elmebeteg idióta.Biztos jó pénzt kap érte. A homoszekszualitás régen büntetett volt, ha csak kézen fogva mentek az utcán a rendőr bevitte őket . Na de kérdem én aki ilyen beteg elmével születik nem tehet róla,ne de ne vigye ki a nép elé az elferdült természetellenes undoritó gusztustalan, megbotránkoztató mocskát, hanem csinálja a lakás falain belül. A házasság és gyerekek örökbe fogadása is törvényellenes annak ellenére hogy megengedték nekik hazánkban is. Nyilván a fogadott gyermeket erre fogják nevelni, tönkreteszik az egészségesen született gyermekek életét is, ezt a törvényt megengedni nagyon nagy bűnnek tartom.Minden normálisan gondolkodó embernek a gyomra forog ezek ellen a betegek ellen. Undorodom tőlük.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése