Ha lenne igazság, földig rombolnák a Honvéd stadionját

Emberek gondolkozzatok!

Stadionstopot hirdetett még megválasztása előtt Karácsony Gergely, Budapest új főpolgármestere. Túl sok mindennek azonban nem tud keresztbe tenni, egy-két beruházás van csak, amelyet még nem kezdtek el, az új Puskás-stadiont meg már csak nem romboltatja le a nyitómeccs előtt pár nappal.

Ám ott van a Honvéd épülő új stadionja, a Bozsik-stadion, amely még meglehetősen félkész állapotban van.


Mint ismert, Kispesten tört ki Magyarország újkori történetének egyik legnagyobb korrupciós botránya, amelyen önkormányzati dolgozók beszéltek "kólázás" mellett arról, miként lehet pénzeket lenyúlni. Erre mi történt? Kispesten hatalmas fölénnyel választották meg Gajda Péter MSZP-s polgármestert. Annak az MSZP-nek a polgármesterét, amely a stadionstopos Karácsony Gergelyt támogatta.

Ha létezne igazság, akkor sajnos porig kellene rombolni az új Bozsikot, hiszen a kispestiek döntöttek, nekik ez kell.

Minden magyar futballszurkoló valószínűleg szomorúan venné ezt tudomásul, kiváltképp azok a józan gondolkodású kispesti Honvéd-drukkerek, akiknek eszük ágában sem volt olyan elöljárót választaniuk kerületük élére, aki korrupciógyanúba keveredett munkatársakkal veszi körbe magát.

Ám Gajda dörzsölt róka, amikor színt kellett vallania, akkor nem vállalta be, hogy egyetértsen azzal a Karácsony Gergellyel, aki pedig jócskán megtolta az ő kampányát is. Majd Karácsony kimagyarázza magát, az úgyis megy a baloldaliaknak.

Szerencsére szó sincs bontásról. De azok a kispestiek, akiknek Gajda kellett, és lelkesen mennek majd ki az új Bozsikba, igazán elgondolkodhatnának.

Mauhrer Zoltán

Megjegyzések