Sorsfordító pillanat jött el

 Bakondi nem tréfált. Készüljünk fel!
A miniszterelnök belbiztonsági tanácsadója reméli, hogy az új Európai Parlament, az új Európai Bizottság változtat a tömeges, illegális bevándorlás kezelésének azon eddigi gyakorlatán, amely veszélyezteti a lakosságot.

Bakondi György az M1 aktuális csatorna műsorában úgy vélekedett, hogy sorsfordító pillanat jött el az európai parlamenti választások nyomán.

A korábbi kétpárti többség által meghatározott döntésekkel szemben a jövőben nagyobb ívű kompromisszumok mentén működhet a parlament – tette hozzá.

Ennek nyomán megváltozhat az elmúlt öt év Jean-Claude Juncker bizottsági elnök, Frans Timmermans bizottsági alelnök és Dimitris Avramopoulos migrációs ügyekért felelős biztos által meghatározott, súlyos következményekkel járó migrációs politikája – vélekedett Bakondi György.
MTI - www.demokrata.hu

Megjegyzések

  1. Igen, ez a három ember, karöltve a többi semmirevalóval, gyalázatos helyzetbe kormányozták Európát. Nagyon jó lenne ha ezt meg lehetne fékezni. Sajnos mentek helyette újak, ezért nagy küzdelemre lehet számítani a jövőben is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése