Földi nagy titkot árult el

Tudatosan „támadnak” hajóikkal az embercsempészek – mondta Földi László biztonságpolitikai szakértő az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

Földi László úgy fogalmazott: ezek nem segélyhajók, hanem támadó naszádok. Kapitányaik megsértik a nemzetközi hajózási törvényeket, határrendészeti törvényeket.
„Ez üzlet”, az embercsempészek pénzt kapnak azoktól, akik felszállnak a hajókra – mondta a szakértő, aki szerint probléma, hogy sok esetben a „politika a bűnözők mögött áll”.
Földi László szerint megoldás lehet a hajók elsüllyesztése, amikor még nincsenek rajta emberek, illetve a hajók elkobzása.
A szakember kiemelte azt is, hogy minden ország alkotmányának egyik legfontosabb pontja a határok sérthetetlensége. Mindenki, aki támogatja az illegális mozgást, saját alaptörvényével megy szembe – jelentette ki.
MTI

Megjegyzések

  1. Tudtommal nincsen olyan törvény, hogy az országok ne védhetnék meg a határaikat az illegálisan bejövők ellen! Sőt még lőparancsot is kiadhatnak, legalábbis ez bevett szokás volt azok ellen akik ezt megszegték!

    VálaszTörlés
  2. ..tessék megkérdezni az Izraeli haditengerészet védelmi tagjait...ők tudnák' a módját...földön-vízen-levegőben..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szadam és Kadhafi is tudta mit kell tenni,és mert ennek megfelelően cselekedtek útba is voltak,VOLTAK!

      Törlés

Megjegyzés küldése