A német kommentelők imádják Orbánt

A magyar családtámogatással riogat a német köztévé, de pórul jártak.
„Sokszínűség - Köszönjük, nem! Orbán Magyarországa” –  ezzel a címmel osztotta meg a magyar családpolitikáról szóló videóját a német ZDF Facebook-oldalán.

Vonuló országgyűlési őrökkel kezdi a hangulati alapozást a német köztelevízió anyaga. A videóban kiemelik, Orbán „nem tűr meg egyebet, mint a tradicionális családmodellt”, a másságnak nincs helye Magyarországon.

Keresztény, magyar, dolgozó
–  ezek a feltételei az állami támogatásnak a német televízió szerint. Beszámolnak a néggyermekes anyák szja-mentességéről és a csokról is. „Több magyar gyermek – ez a válasz a migrációra és a népességfogyásra”. Ezzel szemben a liberális vívmányokat – mint a gender szakot – beszüntetik, egész karok kényszerülnek Bécsbe költözni.
A riogatásnak szánt videó egyébként elnyerte a kommentelők többségének tetszését. „Mindenhol így kéne lennie, hogy a tradicionális családmodellt támogatják.” „Mi a probléma a hagyományos családdal??” „Helyes, köszönjük Orbán!” – így szól a három legnépszerűbb hozzászólás.
A teljes ZDF-es műsor, amelyben a riporter hölgy többek között egy hétgyermekes magyar családot és a CEU-t is felkeresi, megtekinthető itt.
Vielfalt - Nein Danke! Orbáns Ungarn
www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Ez így abszolút nem helyes! Hogy hívják a ZDF adását, mert lehetne a Mediathek keresztül bár mikor újból előhívhatni. Ez a hozzászólás messziről nem diszkurzív, mert csak propagadaszerileg lazít. A helyet, hogy véleményt vagy gondolatokat, javaslatokkal együtt fejezen ki.

    A tények azok, hogy a német TV tamadja Magyarországot estétől reggelig. Az a véleményem, hogy fordítva, a magyar a németek- és osztrákoknak ma azok, akik kitöltik az azelőtti antiszemitizmust a zsidok helyét.

    VálaszTörlés
  2. A német média mainstream vélményeket favorizál. Magyarországot, a magyar kormányt folyamatosan támadják, de a német média nem a nép véleményét tükrözi, hanem a "német" kormányét. A nyugati háttérhatalmi erők, Brüsszellel, meg az EP-vel az élen nem tudják elviselni, hogy a visegrádi országok nem kérnek a libsi "értékrendből", családmodellből, gender poropagandból! A Yuotuben ahol csak lehet, megszüntetik a hozzászólási lehetőséget,mert ha Merkel, vagy valamelyik másik nemzetellenes libsi szónokol,akkor a németek ezerszámra szidják. Orbánt pedig dícsérik, hogy nekik is kellene egy ilyen politikus. Ezeket a véleményeket igyekszik a mainstream média kicenzúrázni,hogy a világ ne ismerhesse meg az igazságot.

    VálaszTörlés
  3. Helytelen az, ha bár ki magyar létére olyan féle ködöd terjeszt mint "libsi" és hasonló semmit mondó kifejezőeket használ. Az is nagy hülyeség ha valaki úgy fogalmazz amit levegőből kapkod, hogy a médiák mást írnak mint a nép gondol. Ilyen írás egy nagy semmi, mert a média már kb. 500 éve létezik és közvetít bár mit, mert ez az írás is média keresztül müködik. Már azt is lehet mondani vagy írni, hogy ma minden a média. És a médiát magyar ügyekre is kellene felhasználni.

    Hogy közbe az Orbán kormány is borzalmas nagy imázs károkat okoz a maradék Magyarországnak azon múlik, hogy nem adja oda a kormányt egy jobb embernek. Ebben az esetben Magyarország nem lenne annyira támadva. Tehát a támadásokat Magyarország ellen azzal is lehetne elhárítani, ha a személyek felcserélhetők.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mekkora egy faszság amit idehánytál te!! 😆 1;Először tanulj meg magyarul normálisan.Aztán fogalmazni is tanulj meg.
      2;ha már tudsz fogalmazni tanulj meg magyarként gondolkodni is 😉
      3;csak akkor irj kommentet ha tudod is mi folyik itt nálunk!4;ha nem itt élsz akkor ne szólj bele a magyar belügyekbe,nem kértük se a tanácsod se a véleményed! 😉🙂

      Törlés
    2. Nekem csak a jobb emberrel van kicsi problémám, mert akárhogy nézem neki sikerült egyedül a munkájából élőnek jelentősen javítani au életszínvonalát. Akik ma ácsingóznak az Öszödi után csak ellenzékben megvilágosultak, de azonnal elfelejtik amit óbégatnak ha hatalomra kerülnek. A korábbi tevékenységüket Gyurcsány a jelenlegi vezérük így foglalta össze "Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk? " komolyan gondolja hogy az a SEMMIT tevő, aki alatt pont ugyanúgy elfogyott a költségvetés, de még hitel is kellett hozzá, lenne a harmadik sorból előbújó politikuskákkal, a jobb ennek az országnak. Nem tudom mennyire figyeli a világ politikát, de Merkelnek 4 párt koalíciója megugorhatatlan feladat volt. Az Olaszok a koalíciójukkal úgy váltják egymást mint más az alsót. és Gyurcsány 2018-ban az akkori hasonló választási összefogásról ilyen véleménnyel volt. ""Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után, erről beszélt Gyurcsány Ferenc a Civil rádióban a Fiala Jánosnak adott, meglepően őszinte interjúban, hozzátéve, számára a Jobbik továbbra is vállalhatatlan, a Momentum és az Együtt pedig már meg is bukott. Bevallotta azt is, ő személy szerint örülne az elhúzódó kormányalakításnak, más országban is előfordul ilyen." talán ha a választott hazájában nem is juthatnak jöbb megoldásra, nekünk hagyja meg a lehetőséget, hogy kicsit jobb is lehessen mint a szimpla biorobot lét, elérelépési lehetőségek nélkül, mint korábban a baloldali 12 évben. https://artortenet.hu/brutto-minimalber-realertekben-1988-ota/?fbclid=IwAR1eWwPlY3GJ8MO6FNoYiGy4WwSRV_FuLBSiopba15t-2OSJ-t1ZhuvH00Q

      Törlés
  4. A te dumádtól okádnom kell. Dzsordzsókám húzzál olaszba vissza. Jaaaa...higy azt már tönkreszartátok? Bocs. Ez van. Akkor is húzzál dzsordzsó olaszba.

    VálaszTörlés
  5. Gyorgyo Mogyoronyi az eszéröl kapta a vezetéknevét.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése