Tényleg közeleg a világháború? – Nógrádi György elemezte a háború eszkalációjának esélyeit

 Kezdhetünk félni?

„Ukrajnának a világ összes fegyverét is odaadhatjuk, de akkor sem tudja megnyerni a háborút” – fogalmazott a szakértő.

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő volt az Ultrahang nevezetű YouTube csatorna vendége, akivel az elmúlt napok orosz-ukrán háborús aktualitásairól beszélgettek. Szó esett a kremencsuki bevásárlóközpont elleni támadásról, a brit nyilatkozatokról egy esetleges Harmadik Világháborúról, a G7 országok döntéseiről és a háború elhúzódásáról is.

 

Ahogy arról portálunk is beszámolt, az oroszok lebombáztak egy ukrajnai bevásárlóközpontot. Ezzel kapcsolatban a szakértő elmondta, nem tudja felfogni, hogy ezt miért tették. Hozzátette azt is, hogy az időzítés is érhetetlen, ugyanis közvetlenül a Madridi-csúcs előtt vagyunk. A szakértő kifejtette, hogy

egyre gyorsabban haladunk az eszkaláció irányába. 

Nógrádi György elmondta azt is, hogy a harmadik világháborúból senki nem profitálna, majd hozzátette: „Ha kitörne a harmadik világháború, akkor több interjút nem tudnék adni”. Ezt követően Nógrádi leszögezte: „Ukrajnának a világ összes fegyverét is odaadhatjuk, de akkor sem tudja megnyerni a háborút”. A szakértő szerint az erőviszonyok között áthidalhatatlan a különbség. 

www.mandiner.hu


 

Megjegyzések

  1. A héjánál is héjább beszédet tartott korunk Attilája Vlagyimir Putyin, ami kiderül az – kormánykritikusnak nehezen nevezhető Magyarországi Talmudista Iroda, vagyis az ún. MTI tudósításából is.
    Az elnök az orosz parlament alsóházának frakcióvezetői előtt a többi között leszögezte, hogy „manapság azt halljuk, le akarnak győzni bennünket a harctéren.
    Mi mást mondhatnék, próbálják meg!!!
    De mindenkinek tudnia kell, hogy komolyan még el sem kezdtük!!!
    ” Egyértelműen az Oroszországgal „agresszív nyugatot” – élén az Egyesült Államokkal – tette felelőssé az ukrajnai háborúért, mondván, „Éppen a Nyugat a fő értelmi szerzője és felelőse a mai eseményeknek”, s azt állította, hogy a nyugat utasította el a „kiegyensúlyozott európai biztonságra vonatkozó javaslataikat, söpörte félre a rakétavédelmi problémák rendezésére szolgáló közös munkával kapcsolatos kezdeményezéseiket, s fittyet hánytak figyelmeztetéseinkre, hogy a NATO keleti bővítése, különösen a volt szovjet tagköztársaságok területén elfogadhatatlan”.
    A szankciókra is kitért, mondván, nyilvánvaló, hogy azoknak nem csupán az volt a céljuk, hogy „minél fájdalmasabb csapást mérjenek az orosz gazdaságra, hanem viszályt és zűrzavart akartak kelteni társadalmunkban, demoralizálni akarták az embereket”.

    Nézzük, Orbán miért is távolodik Put-yintól?
    Ki volt Izrael miniszterelnöke 2009-2021
    Net.anja.hu, meg Naft-Ali Benet 2021-2022 a haszid-szefárd főpáholyból, amihez tartozik Oroszország.

    Ki lett Izrael miniszteerlnöke?
    Ja ír Lapid (Köves) apai és anyai ágon askenáci, de a lényeg liberális askenáci főpáholybeli.

    Az USA-ban ki az elnök?
    Bide, demokrata, a demokrata párt mögött askenáci gőpáholy áll.

    Az EU-ban ki van hatalmon?
    Németország és Franciaország Nagy-Britannia kiszállása után. Melyik főpáholy van uralmon e két országban és ezzel együtt az EU-ban?
    Askenáci főpáholy.

    Milyen főpáholy bábja Orbán? - haszid-szefárd, ők juttatták hatalomra 2010-ben.

    Milyen főpáholy bábja Giurcean Fleto? - askenáci.
    Miért lett nagyarcú Fleto? Hogy már most átvenné a hatalmat?
    Mert az USA-ban, Izraelben, EU-ban askenáci főpáholy van. Szxar a helyzet, me ugyibár most az askenácik felé borul a bili.
    …és minket 1 megátalkodott zsici vezetésével már megint a vesztesek NATOmfelhője fenyeget!!!

    Szerrel és tettel ❤ : PáLoS TReND

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése