Hadházy lecsukatná Müller Cecíliát?

 Ez az ember nem normális. Olvassák el!

„Az archív képen Müller mosolyogva megy a rendőrök között, de ha rajtam múlik, fog még nem mosolyogva is rendőrök között állni” – írta ki a Facebookra Hadházy Ákos vasárnap reggel.

A jövőre momentumos támogatással induló, jelenleg független politikus bejegyzéséből kiderül, a tiszti főorvosnak az a bűne, hogy nem ad ki neki dokumentumokat, amelyek „a titkárnőjének egy mail megírásába, a projektmenedzserének pedig kb. 10 kattintásába kerülne”.


 

„Mielőtt a feljelentést megteszem, szeretnék tisztán látni – amit Müller a járványra hivatkozva igyekszik a végletekig halogatni. Azért már vannak újabb durva információk, ezekről hamarosan beszámolok” – ígérte fenyegető posztjában Hadházy Ákos.

Bejegyzése szerint egyébként Müller „legnagyobb bűne természetesen a 30 ezer halott, amihez Európa legrosszabb járványkezelése vezetett”. „De az EU-pénzek elköltését is ki kell vizsgálni, és megígérem, ki is fogom, ha nem 90 napot, hanem 900-at kell rá várni, akkor is” – zárta posztját az országgyűlési képviselő.

www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések