Szabó Tímea, a kertész és méhszakértő

 Gazdzsungel a városi dzsungelben, avagy éljenek a kártevők.

A Fidelitas nem bírta tovább nézni a másfél méteres, az amúgy sem rózsás állapotú városképet romboló fővárosi gaztengereket, melyek rendbetételét Karácsony Gergely a „méhlegelő” titulus önkényes használatával módszeresen elkerülte. Persze hálát legfeljebb a lakóktól várhattak, ugyanis tettükre Szabó Tímea feljelentéssel válaszolt, melyről Facebook-oldalán természetesen el is büszkélkedett.

Bejegyzés formájában tett kirohanásában nem áll meg ott, hogy a Fidelitas tettét rombolásnak, hergelésnek, hovatovább természetkárosításnak állítja be. Szerinte a „betonfétises ifjú fideszesek képtelenek elviselni azt, hogy Budapest vezetése eltökélt abban, hogy a város területén növekedjenek a növény- és állatvilág természetes élőhelyei.” Szabó Tímea növény- és méhszakértő paradigmaváltó kertgondozási nézetei szerint tehát a fővárosi vezetésnek köszönhetően „gyógyuló területet, gyeptársulást” tettek tönkre a barbár, szívtelen fideszesek.


 

Pedig a gyerekek jó esetben már általános iskolában megtanulják, hogy a méhek nektárral és virágporral táplálkoznak, melyeket virágokból tudnak felvenni. Ugyanígy azzal is tisztába kerülnek, hogy „a növény- és állatvilág természetes élőhelyeinek fenntartása gondozással, szelekcióval és karbantartással valósítható meg, melyek közül egyikre sem vállalkozott Budapest első embere. Arra pedig már egy négyéves kisgyerek is képes, hogy a közel embernagyságú, kontrollálatlanul burjánzó gazkollektívákról megállapítsa: virágokat vagy egyéb kultúrnövényeket csupán elvétve lehet fellelni bennük, így azokat még az igénytelenebb méhek is távolról elkerülik.

Ezek az esztétikai bűncselekménynek is beillő, elhanyagolt kis dzsungelek a hasonlóan elhanyagolt nagy városi dzsungelben leginkább a kisebb-nagyobb kártevőknek kedvezhetnek, bár innen nézve máris érthetővé válik, hogy a fővárosi vezetés és Szabó Tímea miért éreznek együtt velük. Tudniillik hasonló a hasonlóval szimpatizál.

Belák Tamás - www.magyarnemzet.hu

 

Megjegyzések

  1. A vadkenderben is található méh és minden féle bogár , mint ahogy a Szemlő hegyi komcsináci keresztapa alsó fertályát nyelvel takarító 0% párt vezér" szabó t" által védet útszéli vadméhek kedvelte parlagfűvel teli gazban !

    VálaszTörlés
  2. Nos, az egy dolog, hogy Szabó Tímea és "klérusa"... szóval ők, úgy "EGYÜTT" már rég "lejátszották" a színpadról Koltai Róbertet... hiszen az utóbbi emblematikus figurája volt anno "Illetékes elvtárs"... aki nevéhez hűen, természetesen mindenben (is) "kompetens" volt ... ám amíg Koltain nevetni lehetett, addig az alaphangon is elmebeteg Szabó Timikén, valamint a fő "gyámolítottján", az új Titántetűn... szóval Karigerin és a fentebb említett "klérus" összes tagján csak röhögni ... azt viszont behugyozásig ... Ám van itt még egy "bibi"... mert az igaz, hogy hazudni lehet ... és tudjuk, hogy Szabó Tímea, valamint klérusa megállás nélkül él is ezzel a lehetőséggel ... de a csalás az más... az már akár bűncselekményi és büntetőjogi kategória is lehet ... ugyanis a "méhlegelőnek" (is) pontosan meghatározott feltétel-és szabályrendszere van ... viszont az általuk (úgy EGYÜTT) "méhlegelőnek" elnevezett területek egyike sem felel meg a rájuk vonatkozó szabályoknak, feltételeknek ... így nyilván való, hogy Szabó Timi és "társulata" a primitív, röhejes hazudozásával csak az általuk elkövetett csalásokat akarják elfedni ... ebben az esetben viszont igaza van Illetékes Elvtársnő Tímeának ... talán mégis időszerű lenne néhány feljelentés ...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése