Nem szeretik a baloldali politikusok, ha szembejön velük a valóság

 Hoppá! Az utca embere kiosztotta a balosokat!

Mihelyt kilépnek a Parlamentből és a belvárosból, s kimennek az utcára kampányolni vagy sajtótájékoztatót tartani, általában – szerencsétlenségükre – kénytelenek meghallgatni az utca emberének őszinte hangját.  

A Riporter Facebook-oldalán megosztott egy olyan videót, amelyen az látható, amikor három szocialista nagyágyú, Korózs Lajos, Komjáthi Imre, illetve a bajai videóhamisításba belebukott Török Zsolt közösen kampányolt Hatvanban.


 

Váratlanul azonban találkoztak a nép hangjával, egy férfi finoman lehazaárulózta az ott tartózkodó szocikat.

És ehhez Jakab Péter közbenjárása sem kellett, pedig ő nagyon szereti azt hazudni választóinak, hogy a havi hatmilliós fizetésével ő a melósok és a nép képviselője a parlamentben.

A férfi nem válogatta meg szavait a szocialisták előtt, nem volt szüksége semmiféle előválasztási űrlap kitöltésére, egyszerűen csak élt a szólás- és vélménynyilvánítás szabadságával. Amivel jól látható módon nem tudtak mit kezdeni a politikusok.

Egyébiránt Korózs Lajosnak nem csupán az igazmondással nincs szerencséje – gondoljunk itt a kamuvideójára –, de a kampányolással sincs. Már tavaly tavasszal is kénytelen volt szembesülni azzal, hogy mi a véleménye a baloldalról egy idős bácsinak.

A jelenet a 9. perctől látható.

De Szabó Tímea sem repdesett a boldogságtól, amikor szimpatizánsai előtt kellett kapitulálnia egy járókelő szavai hallatán, amikor tavaly az antiszemita megnyilvánulásairól elhíresült Bíró László mellett kampányolt a komplett baloldallal együtt.

www.888.hu

Megjegyzések