Nézze meg, hogy készül Gyurcsány a beszédeire

 Csak ámulunk és bámulunk! Ez az ember nem normális, most már egészen biztos.

A DK elnöke mezítláb járkál fel-alá miközben ötletel.

Feri lába


Fantasztikus élményben lehet része annak, aki szeretne bekukkantani Gyurcsány Ferenc életébe. Az érdeklődők megismerhetik, miként pattannak ki a fejéből a gondolatok, amelyeket azután papírra vet és később elmond. A YouTube-on is fellelhető videó elkalauzol bennünket az ellenzéki politikus könyvtárszobájába, ahol a DK elnöke a szőnyegen mezítláb föl és alá sétálva töpreng, és ha eszébe jut valami, gyorsan leírja, és mindezt egy kiskutya, Zaza, unottan figyeli az egyik kanapéról. A legújabb szövegben ezek a kulcsszók: föld, egyetem, Budapest – Belgrád vasútvonal.

Ezt követően Gyurcsány átöltözik, bevágja magát a kocsijába, találkozik a pártja vezetőivel, majd a parlamentben elmondja a beszédét, amelyre otthon készült fel.

www.mandiner.hu

 

Megjegyzések

  1. Az a barom, azokkal a büdös szartaposóival, amelyekkel az " Apró villájában" a szőnyeget tapossa, csoda, hogy tud járkálni, és nem négykézláb mászik, mint egy GERINCTELEN csúszómászó, az egész csürhéjével elmehet oda, ahova a normális társadalom tagjai kívánják! Ha volna gerince, meg némi önkritikája, a bukása óta semmi keresnivalója nem lehetne az igazi POLITIKÁBAN, BE SE TENNÉ A LÁBÁT A "NAGY HÁZBA"!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése