Kolosi Péter meglepő véleménye Dobrev Kláráról

Ahogyan egy régi barát, az RTL program-igazgatója látja

Ez mindent megmagyaráz...

Kolosi Péterrel, az RTL Klub programigazgatójával, vezérigazgató-helyettesével 14 éves koruk óta barátok.


 

„Harag nem volt köztünk, a barátságunk mindig fontosabb volt annál” – mondta kapcsolatukról Kolosi a Dobrevről szóló könyvben. „Határozott és céltudatos, bizonyos szempontból nagyon kemény, de nekem éppen ez tetszik benne. Emellett olyan nő, akinek … nem lenne teljes az élete, ha otthon ülő háziasszony lenne. A saját egyéni érvényesülése, az elismerés, az elismertség annál sokkal többet jelent számára… Édesanyjával nagyon bensőséges, komoly, de ugyanakkor barátnőszerű kapcsolata volt mindig is.”

www.ripost.hu

Megjegyzések

  1. Valahányszor szóba kerül ez a hazaáruló, hazánk testén furunkulus ként élősködő nem gyurcsotányné,annyi alkalommal kell le írni valójában ki ő és mi a célja!

    Ez az öszödi kígyóné a Bolgár maffia főnökkel való üzleti kapcsolata miatti felelősségre vonás elöl a mentelmi jog védelmébe menekült menekítette férje az öszödi böszme  , a Bolgár maffia vezérrel való ismeretségét először bolsi szokásnak meg felelőn csipöböl tagadta !!!
    Míg férje a Szemlőhegyi böszme kígyó levélben könyörgött Merkelisztán kancellárjának, vonuljon már be(mint Szovjet unió,56-ban ősei kérésére) Magyarországba, mert ez az átkozott nép nem akarja vezérének!!!
    A villában ahol életét tengeti hogy is jutott, apró antal és piroska néninek meg tetszett,apró elvtárs hatalmánál fogva a Szemlőhegyi zsidó családot egy este,egy kis bőrönddel deportáltatta egy Recski pajtába, már ez magában is elég hogy meg ítéltessék,napjainkban hasonló jellemtelenségről tesz bizonyságot, hiába született bolsevik!!!!
    Célja eléréséért, hazánkból sorosista Brüsszeli gyarmatot,Magyarország népét a sorosenzusi Brüsszel RABSZOLGÁIVÁ  tenni!
    Magyarország vezetésére, Brüsszel segítségével férjét az öszödi kígyót , vagy saját magát öszödi kígyónét neveztettné ki,mert az isten adta nép gyurcsótányt 2006 óta nem kedveli,egyenesen utálja !!!

    Emlékeztetőül, egy apró(ság)Dobrev Klára "DK rt." 2010 előtt a fejlesztési ügynökség elnök helyetteseként felügyelte az EMIR fejlesztését (az EMIR az európai uniós pályázatok nyomon követését szolgáló informatikai hálózatot jelenti)holnem volt nyílt közbeszerzés, sem nyilvános pályáztatás ezért 17,9 milliárd forintot kellett visszafizetnie a magyar államnak! A népnek!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése