Jakab Kövérnek: Jövő héten is remeghet a bajusz

 Megszólalt a takony-gerinc.

„Hamarosan jön a visszavágó, amikor a nép fogja elhallgattatni saját elnyomóit” – nyilatkozta a Jobbik elnöke.

Kedden újra állt a bál Jakab Péter körül a parlament plenáris ülésén: a Jobbik elnöke felszólalásában bírálta Kövér László házelnököt, – aki a múlt héten elvette tőle a szót a „ficsúrozásért”, és egy 9,6 milliós büntetést is kiszabott a politikusra, amit Jakab a követői segítségével akar megfizetni – mire az megvonta a szót az ellenzéki politikustól.


 

Az események odáig fajultak, hogy a jobbikos képviselők kiabálva kivonultak ki az ülésteremből. Jakab Péter a balhé után az Indexnek azt mondta, amit Kövér László művel az egy „hamisítatlan házmestertempó”.

„Mostantól nem lehet tudni, mit lehet kimondani a törvényhozás épületében, ami számomra egyet jelent: továbbra is csak az igazságérzetem lehet a fokmérő, amely mentén hangot adok a választóknak. Ha engem hallgattatnak el, őket hallgattatják el. Ha engem büntetnek, őket büntetik. A válaszom erre az, hogy hamarosan jön a  visszavágó, amikor a nép fogja elhallgattatni saját elnyomóit. Az igazmondást folytatom jövő héten is, szóval remeghet a bajusz” – fogalmazott a Jobbik-elnök.

 www.mandiner.hu

 

Megjegyzések

  1. Miskolci kocsmába mekegj ilyen stílusban ha mersz , BAZ megyei tahó !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ott már régen hátbavertek volna, jó pár feles után.......

      Törlés
    2. Túl sokat jársz kocsmában. Vigyázz a májadra

      Törlés

Megjegyzés küldése