Varga-Damm beleszállt a nyitás ellen hergelő Demeter Mártába

 Ez esetben mi már tényleg csak egy sört kérnénk.

 De szép is ez...

Az Orbán lányokat kevergető ex-MSZP-s, most éppen LMP-s (jelenlegi pártja lemorzsolódása esetén ennyi demagógiával még a Momentumban tudnám elképzelni...) Demeter Márta a gyurcsányista baloldal legújabb taktikája szerint álkérdéssel akarta hergelni a jónépet Facebook-bejegyzésében.

Demeter egy kis #nincsmásik-promóval egybekötött kérdéssel igyekezett „hangulatot kelteni”.


 

Bár nem Varga-Damm Andrea volt az egyetlen, aki átlátott a szitán, de kétségtelenül az exjobbikos „sztárügyvéd” fogalmazta meg a legjobban, hogy mit is akart sugallni álkérdésével a provokációban egyszer már hatalmasat zakózó politikustársa.

Ez a kérdezés dolog – a jelek szerint – nem nagyon megy Demeternek.

M. Kovács Róbert

www.888.hu

 



Megjegyzések

  1. ÁLARCBAN TÁMAD a FENEVAD FAJI HIGIÉNIÁJA az ÚJ VILÁGRENDBEN, azaz a COVID KÖD deKÓDja: 666=5G…- a STERILIZÁLÁS NETOVÁBBJA!!!
    IRGALMATLAN VILÁGCSALÁS; - és, ami MÖGÖTTE VAN!!!
    Ördögi koronavírus-átveréssel az emberiség ISTEN TEREMTETTE VILÁGA ELLEN!!!
    MESSZIRŐL BŰZLIK, HOGY KIK IRÁNYÍTJÁK EZT AZ ARCÁTLANUL MASZKOLT ŐRÜLETET, hogy mindenhol ugyanazok a szabályozások és kritikák legyenek az intézkedésekkel kapcsolatban annak az esélye kisebb, mint Neked 1 telitalálatos szelvényre az ötös lottón!
    Vagy nem csak PARANCSRA MENNEK az állítólagos független államok vezetői és az ún. törvényhozók csatasorban, mint a birkák?
    Van egyáltalán valaki önállóan gondolkodni merő ún. ORSZÁGVEZETŐ/ORSZÁGVESZEJTŐ, aki kritikusan ki merne állni, hogy végre valahára már tiszta repülők csapódhassanak az új ikertornyokba a Kabbala számmisztikája szerint?!
    https://internetfigyelo.com/7-milliard-emberbol-6-milliardot-akarnak-elpusztitani-vedooltasokkal-2/
    https://www.youtube.com/watch?v=GPk3MHxccvk
    https://www.youtube.com/watch?v=cSDXCi6VmCM
    https://www.youtube.com/watch?v=QULRshHjoWA

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése