„Ők azok, akik a pénzért és a hatalomért bármire képesek”

 Bravó Máté! Ferenc kiejtette a kezéből a poharat...

Közösségi oldalán reagált Kocsis Máté a „baloldali pánikkoalíció” vezére, Gyurcsány Ferenc legújabb, színes szalaggal átkötött gyűlöletcsomagjára.

Kocsis Máté bejegyzése:

„Milyen volt 2020? Válaszoljunk elegánsan: a tüdő elvált a májtól. Miért mondom ezt? Négy dolgot fogok egymás után rakni. Nagyon különböző jelentőségűek. De ilyen sztorikból áll össze a világ. Szóval először:

Én azok közé tartozom, akik hiszik, hogy nagyszerű teremtmény az ember, és semmilyen világvége-forgatókönyvet nem fogadok el. Hiszem, hogy az ember és különösen az emberek fantasztikus közössége nem egyszerűen megoldja a sokszor maga okozta problémákat, hanem végül egyre jobb életet teremtünk.

Csak azért írom ezt ilyen patetikusnak tűnő módon, mert a COVID-19 idején ez egyáltalán nem túlzás. Egy éve ilyenkor Magyarországon még szinte senki nem beszélt a koronavírusról. Ma pedig már oltóanyag van ellene. 


 

Mondom: oltóanyag, aminek megkérdőjelezésére komplett kampányt épített a magyarországi baloldal. Tette ezt azért, hogy elbizonytalanítsa az amúgy is aggályokkal teli honfitársainkat; tette ezt azért, hogy hazug módon adatbázis-építéssel vádolja a kormány; és tette ezt abból az aljas és embertelen megfontolásból, hogy a védőoltást igénylők alacsony számának következtében 2021-ben is magas legyen a fertőzöttségi, halálozási szám Magyarországon. Mindezért majd a kormányt lehet felelőssé tenni, ez pedig politikai előny lehet 2022-ben – gondolják. Döbbenetes módon ezzel a »stratégiával« már kérkednek is nyugati lapokban.

Ezt a baloldalt Gyurcsány Ferenc vezeti, aki mindeközben az emberek összefogásának szükségességét hangoztatja, álságos, de már jól ismert módon »szeretetbeszédnek« hívatja legördögibb gondolatainak cunderezett közlését.

Koronázza mindez persze azt, amit 2020-ban a baloldal művelt: kamuvideók, kamustatisztikák, kamufényképek, álhírek tömkelege, egészségügyi dolgozók sértegetése, hazudozás külföldön Magyarországról, s hosszasan lehetne folytatni. 

De nem múló rossz emlék az is, amikor a járvány elleni védekezés kritikus pillanatában, tavasszal a parlamentben szükség lett volna a 4/5-ös szavazásnál a támogatásukra, de ők hidegvérrel nyomták meg a »nem« gombot.

Majd diktatúrát kiáltottak, mintha lenne, mintha az megoldást jelentene a kórházban lévőknek vagy a védekezésben dolgozóknak. Pedig nem más az, mint hamis vádaskodás. Vagy méginkább menekülés a felelősség elől, mert abban mindig élen jártak. 

Rájuk most SEM lehet számítani. Ez a rögvalóság.

De ellenükre is átvészeljük!

www.demokrata.hu

 

Megjegyzések

  1. Mit lehet várni attól az ellenzéki moslék koalicíótol amit a Szemlőhegyi komcsi keresztapa vezet !
    Ez a szem kilövető terépcsecsőn kígyózó meztelen csiga,aki ki tudja honnan származó személyi azonosító nélküli fegyveresekkel rá támadt az ország népére 2006-ban, az a  hazaárulógyurcsotány ki azért harcol , hogy Magyarországot sorosista Brüsszeli globalizmus gyarmatává , hazánk népét RABSZOLGÁIVÁ téve , mint Brüsszel kollaboránsa ,aBrüsszelből érkező ukázokat maradéktalanul végrehajtva, Brüsszel helytartójaként (Vazallus) a demokratikusan megválasztott jelen kormányt megpuccsolva hatalomra tudjon kerülni,az ilyen gazembert  HAZAÁRULÓNAK HÍVJÁK!Össze állva minden ellenzéki bagázzsal, hiába tagadják még  a fasiszta skinhead náci jakab vezette ballik csürhével is , sikerül megalakítaniuk a fasisztoid balliberált lumpen pártot!Szava hiteléűl ne feledjük mit jelentett ki saját magáról és pártjáról az msz(M "munkás")p-ről melyből ki válva hozta létre a  pufajkás bolsevik komcsi DK (  dobrev klára) maffia rt.-t , mit is mondott HAZUDTUNK REGGEL ,DÉLBEN ,ESTE és mindig, ebből eredően , szava egy  tehén farából távozó sóhajt se ér!!!!!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése