Elég volt Karácsonyék otromba hazugságaiból!

Terjesszünk, és osszunk meg minél több írást arról, hogy dúlják szét Budapestet a baloldali percemberkék.

Az elmúlt hetekben felgyorsult a budapesti baloldali vezetés körüli botrányok napvilágra kerülése. A kerületek egy részében brutális megszorítások következnek, míg ezzel párhuzamosan Karácsonyék egyik embere csúfosan megbukott és jól láthatóan káosz kezd körvonalazódni a városházán. A 3-as metró felújítása kapcsán kiderült, hogy amit lehetett elrontott a mostani városvezetés, míg a BKV-buszbeszerzéseit komoly korrupciós gyanú lengi be. Összességében tehát visszaigazolást nyert a Fidesz tavalyi kampánya, amiben teljesen alkalmatlannak nevezték Karácsonyt. 



Karácsony azonban nemcsak teljesen alkalmatlan, hanem képtelen végrehajtatni bármilyen döntést. A baloldali főpolgármester teljes tehetetlenségét pedig csak tovább növeli, hogy semmilyen szervezeti háttere nincsen, így pedig mára Gyurcsány és Bajnai irányít a városházán. Budapest azonban a többpárti koalíció hatalmi játszmái alatt rohad széjjel. Egyre több a hajléktalan, és a szemét, nincs semmilyen felújítás és beruházás. Csak szómágia és az Orbán-kormány gyalázása jutott a budapestieknek. A baloldali vezetésű főváros szimbólum lett. Szimbóluma annak, hogy milyen jövő is várna az országra, ha a mostani ellenzék venné a kezébe az irányítást.
De mit is lehet tenni ebben a helyzetben? Aki változást szeretne a fővárosban annak nincsen más dolga, hogy minden nap és minden órában rámutasson a mostani városvezetés teljes inkompetenciájára. Aki elégedetlen, és egy szép élhető Budapestet szeretne, az mondja el rokonainak, barátainak és ismerőseinek, hogy igenis van alternatívája ennek a baloldali rombolásnak. Terjesszünk, és osszunk meg minél több írást arról, hogy dúlják szét Budapestet a baloldali percemberkék. Csak így fog megtörténni a változás, és lesz Budapest újra a nemzet fővárosa!

Forrás: Kovács András Facebook

Megjegyzések