Nyakoncsíptük a Háttérhatalmat – Videó

Ugyanazok szervezkednek Budapesten, akik Lengyelországban! Ezt nézzék meg!

Valami szörnyűség készül Európában. Tudjuk kik készítik elő a terepet, és nagyjából tudjuk, hogy mi a cél. Kulcsszerepet kap Franciaország, Lengyelország, és természetesen Magyarország is. A többiek később “csatlakoznak”.

A lengyeleknél abortusztörvény miatt tüntetnek, rongálnak , templomokba törnek be, és persze Duda ellenfele a főpolgármester is ott volt a megmozdulásokon, nem törődve azzal, hogy mennyi ember fertőződik meg. Ugyanezt csinálta az SZFE tüntetésen a főpolgármester. Micsoda véletlen, igaz? Minden ugyanaz, mindenhol, minden országban ugyanazt szervezik, ugyanazok az erők: a lényeg a káosz és a nemzeti kormányok gyengítése, leváltása, és valami egészen új dolog, valami szörnyen beteg, és veszedelmes újdonság létrehozatala. 



Indikátorok – Társadalmak meggyengítése – Koronavírus

A Covidot azért fejlesztették ki, hogy egyrészt valaki sokat keressen rajta: tudjuk kik. Másrészt a Covid 19 egy gazdasági és biológiai fegyver is egyben. Mindig, minden körülmény között, ha a világban jelentős esemény történik, azt ugyanazok a háttérerők irányítják, amelyek háborúkat, világháborúkat, netán trianoni tragédiákat okoznak. Globális válságot csakis globális erők tudnak okozni. Így van ez a Covid 19-el is. A vírus már régen készen volt, szépen elkészült egy laborban, a vakcina is régen készen van már, csak meg kell várni, hogy a káosz minél nagyobb legyen, majd akkor azt fogják mondani: “kész a vakcina!”. Ugyan, már rég kész. Hisz kik irányítják az Európai beszerzést? Az EU természetesen. Na, ugye.

Amikor már szinte minden ország térdre kényszerült társadalmilag, gazdaságilag, majd akkor jön a megoldás, hirtelen. Aminek persze nagy ára lesz, nagyon nagy ára.

Tehát a Covid célja a gazdaságok és a társadalmak, nemzeti kormányok meggyengítése. Így könnyebb zavargásokat szítani: nézzük csak meg a franciaországi eseményeket, vagy a lengyel állapotokat. Káoszt akarnak, világégést, mert akkor majd jön a globális megoldás. Nézzünk csak szét az USA-ban: Floyd esete is egy indikátor volt, a BLM pedig tökéletes példa arra, hogy amit meg lehet az USA-ban csinálni a droidsereggel, azt Európában úgyszintén, hiszen a hálózat ugyanúgy működik mindenhol, amit ugyanúgy szerveznek itt is, mint az USA-ban: az interneten. Hol máshol. Erre a célra hozták létre (Világkormány).

A lényeg, hogy országonként változó témákkal, de a beszivárgó, nemzetközi NGO-kkal felszítani, vagy felnagyítani társadalmi problémákat, utána már a droidsereg, a megvezetett, a nemzetközi kultúrán évtizedeken keresztül táplált internetes közösséget már bármire rá lehet venni az USA-ban, vagy akár Európában is.

Oké, ez szép és jó, de mindezen feltevéseinket bizonyítani is kellene! Rendben, jöjjenek a bizonyítékok. 

Magyar és lengyel párhuzam

Magyarország – SZFE

Nézzük az SZFE tüntetést, az egyetemfoglalást. Teljesen mindegy mi a téma, a lényeg, hogy a fiatalokat be lehessen vonni a történetbe, és felszítani a gyűlöletet a hatalom a kormány, és nemzeti értékekkel szemben. Itt egy SZFE ügy, amott a lengyeleknél egy abortusz törvény.

Nézzük az SZFE szervezőit támogatóit:

  • Főpolgármester
  • Ellenzéki pártok
  • Külföldről finanszírozott NGO-k: A-hang, Helsinki bizottság, Amnesty International

Eredmény október 23-án:


 

  • kb. 10 ezer megvezetett droid

Lengyelország – Abortusztörvény – II. János Pál pápa és Ronald Reagan szobrait is meggyalázták a szélsőbaloldali tüntetők Lengyelországban + betörtek a templomokba

Szervezők:

  • Baloldali ellenzék
  • A baloldali főpolgármester
  • Külföldi NGO-k

Résztvevők:

  • Antifa
  • Genderterkeredett mozgalmak
  • Főpolgármester

Eredmény:


 Forrás: www.mindenszo.hu

 A teljes cikket a Mindenszó oldalán olvashatják el!



Megjegyzések

Megjegyzés küldése