Mácsai Pál is undorító dolgott tett

Karácsony és haverjai...

A főpolgármester szerint a vasárnapi élőlánc egy erős válasz volt, ami egyben szép is.


 

Karácsony Gergely is megszólalt a 24.hu vasárnapi tüntetéseket bemutató videóriportjában. A főpolgármester így nyilatkozott: „az egész történet egyszerre végtelenül lehangoló és végtelenül felemelő, szerintem emberére akadt a Fidesz kultúrpolitikája. Ez most szerintem elég erős válasz, és ráadásul úgy erős, hogy nem buta és nem agresszív, hanem hogy szép” – hangsúlyozta.

Karácsony mellett megszólalt többek között Mácsai Pál, az Örkény István Színház igazgatója, Tenki Réka színésznő és László Zsolt színész is, akinek két gyermeke tanul az egyetemen.

www.mandiner.hu

 

Megjegyzések

  1. mácsai és a többi gender ugyan olyan színész mint a XIV. ker. Zuglót tönkre tevő ploitikai prostituált kari görl volt Zuglói polgármester (ki azt mondta , ha vissza megyek elásnak ) ,minek ékes példája az msz(m)p+talán 1%-os karácsony vezette gitt egylet és a dk-s vezetésü XIV.ker. Zuglót XV. ker. Újpalotát össze kötő Csömöri úti felüljáró élet veszélyes állapot megszüntetésének hanyagolása , a személy autókat nem de a jóval nagyobb súlyú nem egyszer tömőtt buszokat rá engedik a felüljáróra , ugye ez észerű (?) !

    VálaszTörlés
  2. A SAJTÓ CSAK ADDIG SZABAD a CION-LIBERÁLIS PLAGIZÁLÓK AJVÉK-MARABUI, MÉLY-HANGÚ "FEMINÁI" SZERINT...- AMÍG az ÁLDOZAT JOGAIT SÁRBA TIPORHATJÁK...DE a SZÜLETETT GYILKOSOK JOGAIT ORRVÉRZÉSIG VÉDHETIK; - MERT EZ a MEGÁTALKODOTT INGYENÉLŐ "SOHAKINEMIRTOTTAK" JÓL BEVÁLT HOLO-RECEPTJE!!!
    (H)ARCOK VESZTÉSE 2020: KABBALAH ACADEMY EUROPE vs. TALMUD!!!
    Esterházy, landeszman, spiro, ákoskertész, imrekertészt követve szokás szerint megint 1 régi/új lúdtalpas óriáskobold váladékozott befogadó országának asztalára…; - valami „örökbefogadott” ómigráns…: büfögte fel Jézus gyilkos fajtájának „mibenlöttyét”!!!
    Nincs ebben szokatlan, mert ezek a beteg ogrék így szokták.
    A hátborzongató az, hogy ez az undormány szemita már megint Magyarországon tehette/teheti meg mindezt…- és büntetlenül?!
    Ja!!! -…és az összes pontyszemű hüllő-majom keverék mélyen kussol ilyenkor, elsősorban az óbégató, szörnyűséges mivoltuk miatt…az emberek közé beilleszkedésre teljesen alkalmatlan vakarékokra gondolok, mert róluk van nagyban szó.
    Bezzeg fordított esetben, az ajvék az egekig érne a hiénák részéről!!!
    Mácsainak, ennek az ájtatos ex Konz Zsu pali-madárnak eszébe sem jut a véglény fajtájáról rímelni héberül, mert annyira vacak, slejm felhordós az a turha-nyelv, hogy undorodik tőle…- retteg, hogy dzsuvás lesz tőle nyúlt pulcsijainak egyike!!!
    Ja, hogy miért nem hason-szőrös génvégtermékeit halmozza el jó-tanácsokkal?!
    Miért csak a béketűrő magyarokat merészeli ilyetén köpködni?
    Tudom, hogy nem képzek újat azzal, ha felskiccelem, de mégis csak egy saját magát nagyon „művésznek” tartó egyed pukkadt már megint az arcunkba…- gondolva merészen büntetlenül és antiszemitizmust zuhanyozva mindenkire!!! – mert eddig így szokták/szokhatták meg ezek a dögök…- a még mindig magyar, Magyarországon!!!

    Eddig AZD+!!! NEM TOVÁBB!!!
    Az efféle gén-véglények beteg agyának, sátáni szüleménye a mélymagyarozás (ráadásul az eredeti jelentése felemelő csengésű, amit ők nem akarnak tudomásul venni!!! – hiszen sorstalanok és sehonnai bitangok!!! ), turbó-magyarozás, most már túl-magyarozás, vagy egyáltalán a magyarozás.
    A magyar ember minden ÍZ(TEN)ÉBEN magyarként él, viselkedik, gondolKÓDik, amit nem lehet túlzásba vinni, nem lehet turbózni...- csakis és kizárólag a nem ŐSi IDE GÉN=IDEGEN szívűeknek, akik bele is pusztulnak ebbe…
    TUDD és TEDD, AZ IGAZSÁGOT!!!
    Szerrel és tettel: PáLoS TReND

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése