Már az Abba sztárja is Orbán kottájából játszik

Aggódik a hazájáért! Olvassák el!

Aggódik a Svédországot érintő klán-bűncselekmények miatt

Björn Ulvaeus a legendás svéd együttes, az Abba egyik frontembere javaslatot tett a nyilvános tájékoztatásról szóló törvény szigorítására az egyre növekvő bandabűnözéssel szemben. Célnak a bűnözők életének megnehezítését jelölte meg. „A bűnözés mély fenyegetést jelent a svéd társadalomra, és a helyzet egyre tarthatatlanabbá válik.” – írta a 75 éves zenész a Dagens Nyheter újság cikkében.


 

A művész ennek megfelelően a nyilvánosság tájékoztatásáról és a titoktartásról szóló törvény módosítását javasolta, hogy jogszabályi eszközökkel is megnehezítsék a bűnbandák életét. „A klánbűnözés azt mutatja, hogy kompromisszumot kell kötnünk az integritás terén” – írta Ulvaeus. Bár a törvény teljes mértékben védi az állampolgárok személyes adatait, egyúttal „kiváló üzleti lehetőségeket teremt a szervezett bűnözés számára”.

 „Meg kell találni az arany középutat, és mindenekelőtt tenni kell valamit annak érdekében, hogy megakadályozzuk a bűnözők eddig megbízható intézményeinkbe való beszivárgását. Az elsődleges cél az, hogy az élet sokkal nehezebbé váljon a bűnözők számára.” Ulvaeus egyébként olyan sajtóhírekre hivatkozott, amelyek szerint a bűnöző klánoknak sikerült beszivárogniuk olyan hatóságokba, mint a svéd munkaügyi ügynökség, a biztosítási pénztár és a helyi hatóságok. Svédország egy ideje küzd a növekvő bűnözéssel.

Egyebek mellett 2019 nyara óta lényegesen több szándékosan okozott robbantás, fegyveres támadás és késelés történt az országban, amelynek háttere feltételezhetően a bandák egyre erősödő jelenlétében keresendő. Legutóbb egy tizenkét éves kislány esete keltett megdöbbenést a skandináv országban. Augusztus elején lőtték le a Stockholm melletti Botkyrkában, majd később belehalt sérüléseibe.

A fentiek mellett fontos hangsúlyozni, hogy a svéd igazságügyi minisztérium kiszivárgott, kiadatlan dokumentuma nemrégiben feltárta, hogy a tömeges migráció költségei jóval magasabbak, mint a kormány által jelenleg kifejezett adatok. A dokumentum azt követően érkezett, hogy az új koalíciós kormány beleegyezett a „láncmigrációra” illetve a „családegyesítésre” vonatkozó szabályok enyhítésébe, ami valószínűleg a korábban becsültnél nagyobb migránsbeáramláshoz fog vezetni.

A láncmigráció más országokban, például Németországban is tapasztalható, az ország 2015 januárjától 2017 júniusáig 230 000 családegyesítési vízumot adott ki. Egyes becslések szerint további 390 000 szíriai is jogosult lehet a programra. Alain Destexhe belga szenátor szerint a láncmigráció a legnagyobb kihívás, amellyel Európának szembe kell néznie a bevándorlás tekintetében.


 

A Le Figaro című francia napilapnak adott interjújában azt mondta: „A bevándorló népesség nagy része nem integrált, sem gazdaságilag (ez erősen függ a társadalmi rendszertől), sem kulturálisan, ami még súlyosabb: olyan értékrendszerek szerint élnek, amelyek néha összeegyeztethetetlenek a törvényeinkkel, történelmünkkel és hagyományainkkal.”A svédeknél az előző, tavaly szeptemberben összeállított jelentés szerint a láncmigráció 2019 és 2021 között 910 millió svéd korona (1 svéd korona kb. 34 forint) költséggel járna a svéd adófizetőknek. Az új becslés szerint ez a szám ugyanebben az időszakban 1,365 milliárd svéd koronára nőtt.

A svéd migrációs politika megbukott – erről már a német sajtóban lehetett olvasni a napokban. Stockholm korábban kategorikusan elutasította a kapcsolatot a bűnözés és a bevándorlás között. Most azonban Stefan Löfven miniszterelnök és a szociáldemokrata párt is elismeri, hogy az integráció részben kudarcot vallott. Svédországban, ami elképzelhetetlennek tűnt évvel ezelőtt kezdődik, új irányt vett a migrációs politika, ennek keretében például a szintén baloldali belügyminiszter elutasította, hogy a skandináv ország bevándorlókat fogadjon be a görögországi táborokból.

Jog és Szabadság - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Ezért erőltetik a kvótát és annak át nevezet formáit ,szabadulnának a Willkommenskultur áldásától ,átseperve az illegális migrók sisere ( Black Lives Matter ,nem más mint a Mein Kampf soros változata ) hadát Közép Kelet EU. Országaiba !
    Szabadulnának a hazájukat kalifátussá alakító migróktól !
    Tartsák meg és tartsák is el kiket be hívtak magukhoz , ez az ő FELELŐSSÉGÜK ,mit most azokra az Országokra hárítanák a szolidaritás lózungjával kikre minden mocskot kiabáltak !

    VálaszTörlés
  2. A szabadkőművesség,a páholyok most is működnek,és helyettünk akarnak dönteni a libsik!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése