Rácz Zsófiát gyalázzák a balosok

Felháborító! Nekik mindent szabad? Elég volt!
Őket nem tiltja a Facebook! Érdekes...
Az MSZP-hez közeli portál nemet mondott a nőnapra.

Az Emmi fiatalokért felelős helyettes államtitkárát támadja az MSZP-közeli Ezalényeg.hu nevű portál – írja a Magyar Nemzet. Az alpári sértegetést egyébként azzal „érdemelte ki” Rácz Zsófia, hogy vitába keveredett az Indexszel. „Cukor az élet, csak meg kell tanulni szopni” – vezette fel az írást a gyalázkodásairól már az önkormányzati választás kampánya alatt elhíresült portál.
Az Ezalényeg.hu nevű ellenzéki propagandaoldal indulása óta több mint 50 millió forintot költött a Facebookon, aligha van budapesti lakos, aki ne találkozott volna a közösségi médiában az oldal „híreivel”. A portál felelős kiadója a budapesti Dohány utcában bejegyzett Oraculum 2020 Kft. A cég tulajdonosa és ügyvezetője Páva Zoltán, aki a volt MSZP-s komlói polgármester és országgyűlési képviselő, idősebb Páva Zoltán fia. A Magyar Nemzet szerint a Páva családdal a Gyurcsány–Bajnai-kormányok igen bőkezűek voltak. Ifjabb Páva Zoltán 2008 és 2010 között a Miniszterelnöki Hivatal tanácsadója volt. Egyik cége, a Medich-Technik Bt. csaknem 5 millió forintot kapott szaktanácsadói tevékenységéért 2008-ban.

 ---
Az idétlen Cseh Katka csúnyán leégett 
Illegett-billegett, de végül csak felborult...
---

A Magyar Nemzet kérdéssel fordult az MSZP-hez, szeretnék megtudni, hogy szerintük ­vállalható-e a párttagjuk által működtetett oldal és a megjelentetett poszt, de lapzártáig nem reagáltak a szocialisták.
Egyébként a portálon nem csupán a cikkek és posztok hangnemével merültek fel problémák: arra utaló jeleket lehet találni, hogy a felhasználók adatai a Datadat Professional Kft.-hez kerülnek, erről pedig nem tájékoztatják őket. A Datadat egyébként köthető Gyurcsány Ferenc DK-elnökhöz is, aki rendszeresen veszi igénybe a cég szolgáltatásait, amelynek egyik tulajdonosa Bajnai Gordon. A cég ügyvezetője Ficsor Ádám, korábbi polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter. Ezen kívül felelős pozíciót tölt be Szigetvári Viktor korábbi államtitkár, MSZP-s kommunikációs stratéga is.
A Gyurcsány agytrösztjének tartott Demost korábban irányító Dessewffy Tibor szociológus és köre is részt vesznek a Datadat munkájában. A cég egyik legfontosabb terméke egy politikusok számára készített chatbot program, a Winwith.me, amelynek az a célja, hogy legálisan megszerezze a gyanútlan felhasználók adatait.
A szocialistákhoz köthető portál Face­book-oldalán is hasonló chatbot működik, illetve az Ezalényeg.hu Adatvédelem menüpontja alatt látható szöveg egyes mondatai is azonosak olyan oldalak adatvédelmi tájékoztatóinak szövegével, amelyeken vállaltan a Datadat Kft. az adatkezelő. Erre példa Veres Pál, akkor még csak miskolci ellenzéki polgármesterjelölt, kampányoldala, a Szinvavárosáért.hu. Az Átlátszó.hu egy januárban megjelent cikkében több portált is felsorolt, amelyek a Datadathoz küldhetik az adatokat: a Böcskei Balázshoz köthető Idea Intézet, a Gulyás Márton-féle Partizán egyik oldala, valamint a Czeglédy Csabát sorai­ban tudó Éljen Szombathely Egyesület is fel volt tüntetve az írásban.
Aggályos adatkezeléssel működik a baloldali portál
www.mandiner.hu

Megjegyzések

  1. Do you realize there's a 12 word sentence you can say to your crush... that will induce intense emotions of love and instinctual attractiveness to you buried within his heart?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, please and protect you with his entire heart...

    12 Words Who Fuel A Man's Love Response

    This impulse is so hardwired into a man's brain that it will drive him to work better than ever before to take care of you.

    In fact, triggering this dominant impulse is so binding to having the best possible relationship with your man that the moment you send your man a "Secret Signal"...

    ...You'll soon find him open his heart and soul to you in such a way he haven't expressed before and he will perceive you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly understood him.

    VálaszTörlés
  2. Nem értem mi van ezen csodálkozni való , baliberált , lumpen média ,csont kemény bolsi csürhe !
    Olyanok mint vezetőjük a Szemlőhegyi ( öszödi böszme ) wiszki gőzös "Néró", juncker isiászos terépcsecsön
    kígyózó csupasz csiga ,bitcoin bánya tulajdonos komcsi keresztapa !







    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése