Kik nyerészkednek a „börtönbizniszen”?

 Bűnözők és nyerészkedő ügyvédek...
A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a baloldali pártok azért "álltak a bötrönbiznisz oldalára", mert az azon nyerészkedő ügyvédek közül többen a baloldali pártok emberei is egyben.


Hollik István pénteken a Fidesz Facebook-oldalán tett közzé egy rövid videót, amelyben közölte: kedden a baloldal a bűnözők és a nyerészkedő ügyvédek oldalára állt akkor, amikor a parlamentben nem szavazta meg a „börtönbiznisz” kifizetéseinek felfüggesztését.



Példaként említette Magyar Györgyöt, aki 2018-ban a baloldal jelöltjeként indult az országgyűlési választáson, most pedig a baloldali vezetésű fővárosi II. kerületben kapott „fizetős állást”.

„Éppen ezért lesz nagyon fontos, hogy minél többen kitöltsük a nemzeti konzultációt. Állítsuk meg együtt a börtönbizniszt!” – zárta szavait Hollik István.
www.demokrata.hu

Megjegyzések

  1. As reported by Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason this country's women get to live 10 years longer and weigh an average of 42 pounds lighter than us.

    (And by the way, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING related to "how" they eat.)

    P.S, What I said is "HOW", not "what"...

    TAP this link to discover if this little quiz can help you release your true weight loss possibility

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése