Egy fehér, keresztény, hetero rémisztő képződmény-rész vallomása

Szalóki Ági hivatalos közösségi oldaláról idézünk:
Tordai Bence, Ónody Molnár Dóra és Niedermüller Péter toleráns csúcsértelmiségiek kedélyesen beszélgetnek az ATV műsorában.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem-magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen, ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük.
Ezennel nyíltan vállalom: én is a Niedermüller és a “Tégy a gyűlölet ellen!” zászló alatt gyűlölködők szerint rémisztő képződmény része vagyok.
Niedermüller Pétert szeretettel várom bármelyik gyerekkoncertemre, ahol a magyar mellett cigányul és héberül is énekelek, és ahol a repertoárban, ha kedvem támad, énekelek Istenről is, ahol moldvai csángók, székiek és somogyiak régi dalait is előadom, várom szeretettel koncertemre, ahol a XVI. és XVII. századi magyar énekek mellett jól megfér a mali vagy a kongói zene is.
Nem fogom mocskolni, szidni Niedermüller Pétert. Te se tedd, ha ezt olvasod! Elég azt tudni és látni, hogy Niedermüller fehérheterokeresztényezése semmivel sem különb az antiszemiták zsidózásánál, a rasszisták cigányozásánál, a homofóbok buzizásánál. Példát akar mutatni, a gyűlölet ellen akar tenni, de észre sem veszi, hogy éppen az antiszemiták, rasszisták és homofóbok gyűlölete árad a szavaiból általánosító, előítéletes gondolkodásának eredményeképpen.
Szalóki Ági, fehér, keresztény, hetero rémisztő képződmény-rész
Ehhez nem kell kommentár!
www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. És ez végtelenül egyszerű ! Ugye?

    VálaszTörlés
  2. Ezt a szerző, aki elismerésre méltóan emberi, nagyon benézte. Nem látja(nem láthatja), hogy vele és a vele egy halmazba is tartozom én is, más is, akik azonban nem akarjuk, hogy a nevünkben másokat kirekesszenek, megítéjenek. Nem akarom, hogy csak azért mert roma gyerek szegregálódik, akkor neki kevesebb joga legyen. Igen, azt sem akarom, ha agresszióval reagál sorsára, ahhoz jogot formáljon, sem roma, sem államtitkár, sem többségi képviselő.
    Azt akarom, hogy a hatalom ne egyes csoportokat más csoportokkal összeugrasztva gyűlölködővé tegyen embereket (esetleg ha a fidesz tüntetések történetéből idézünk képeket, ezt nem kell magyaráznom)...

    Egy szöveget a valóságba ültetve értünk. Ez világos. A gond ott van, amikor egy szöveget két alternatív valóság értelmezése fordít ki! Mertr a Fidesz "migráncssorosgyurcsánybrüsszel" világa semilyen módon nem csatlakozik, viszont rákként pusztítja a mi normális, emberi, szoridáris, európai magyar polgári világunkat. Ha akarjuk, ha nem....
    Ezért Niedermüller szavait félreértelmezni nem hiba, hanem szándékos félrevezetés!
    Aki ebben részt vesz , immáron sokadszor, az bűnrészes, akkor is ha ezt nem érti....
    Sajnálom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem nézte be! " Nem látja(nem láthatja), hogy vele és a vele egy halmazba is tartozom én is, más is, akik azonban nem akarjuk, hogy a nevünkben másokat kirekesszenek, megítéjenek."----- Az emberi gyengeségre az igaz ember nem így világít rá, hogy közben mindenkit a mélybe ránt!

      Törlés
    2. "Nem akarom, hogy csak azért mert roma gyerek szegregálódik...."....ki is szeregalta öket?...Petike fönöke...jah,hogy ezt mar eltetszett felejteni...akkor egy kis memoria frissites elöször,aztan a tessek irogatni...

      Törlés
    3. A bitcoin bányászatnak , az Erzsébet városi önkormányzati hivatalban irodát adó dk-s ról hozsannázól !

      Törlés

Megjegyzés küldése