A "Halálbarbi" újból lecsapott

Cseh Katka dermesztő tette!
A kárpátaljai magyar gyerekek ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában, de a Momentum és Cseh Katalin szerint sokkal fontosabb, hogy Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba.
„A Momentum és Cseh Katalin szerint nem az a lényeg, hogy a kárpátaljai magyar kislányok és kisfiúk ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában – sokkal fontosabb, hogy a nemzetiszocialista vezetésű Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba.
 Mert ha NATO-tagok lesznek, akkor megszűnik majd a háború, azonnal »sokkal hatékonyabb« lesz majd a magyarok érdekvédelme, és lehet követelni tovább, hogy a magyarok esetleg végre levegőt vehessenek. Ukrajna NATO-tagságának blokkolása viszont »nem arányos válasz« – szomorkodik Cseh Katalin, akinek inkább olyankor szokott vicces kedve lenni, mikor kisgyermekek »botmixeres« meggyilkolása a téma (ezért kapta Jurák Kata kolléganőmtől a frappáns »Halálbarbi« becenevet.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Megjegyzések

  1. Néha olyan vehemenciával vitorlázik, mintha beszívott volna!

    VálaszTörlés
  2. Mocskos ügynök! Nem az EU-ban, hanem sortűz előtt lenne a helye!

    VálaszTörlés
  3. Mindig be van tepve. Attol vigyorog allandoan. A masik nostenynek sem nevezheto Donath Annacskaval egyutt. A sok elszipozott agyu libsi hulyegyereknek sajnos ok az etalon, ennyiben merul ki szamukra a szabadsag, az egyeni kiteljesedes fogalma. Ez a Liberalizmus.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése