TGM porig alázta Gyurcsányt

ATV nézői kiakadtak!
Könyörtelenül éles kritikát fogalmazott meg Gyurcsány Ferenccel és a Demokratikus Koalícióval szemben Tamás Gáspár Miklós.

TGM elmondta, hogy a DK elnöke a legismertebb ellenzéki politikus, mégis több mint tíz éve nem mondott egyetlen érdemleges dolgot sem a parlamentben.
„Gyurcsány Ferenc, amióta nem miniszterelnök, még nem mondott semmit a parlamentben. Mindig csak azt mondja, hogy nem szereti Orbán Viktor rendszerét” - magyarázta a műsorban a szélsőbaloldali filozófus, hozzátéve, hogy az évértékelőinek is csak annyi a lényege, hogy milyen rettenetes a jelenlegi kormány és ő majd nyerni fog.
Tamás Gáspár Miklós azt is nehezményezte, hogy a bukott miniszterelnök pártjának, meg úgy általában az ellenzékieknek nem igazán van programjuk, vagy ha van is, nem beszélnek róla. Ugyan Rónai Egon műsorvezető megpróbálta védelmébe venni Gyurcsányékat az Európai Egyesült Államokat megfogalmazó eszmével, amit az EP-választások előtt nagyon hangoztattak, de TGM erről is határozottan elmondta a véleményét.
„Az Európai Egyesült Államok eszméjét az égvilágon senki nem támogatja, semmiféle realitása nincsen, egy teljesen nevetséges blöff” - fogalmazott a filozófus.
Arról már lapunk is több alkalommal beszámolt, hogy az utóbbi években a Gyurcsány párt legfőbb politikai üzeneteiként és választási ígéreteiként szolgáló európai nyugdíj, európai minimálbér és az Európai Egyesült Államok létrehozása egyaránt nem szerepel az EU egyetlen valódi döntéshozói jogkörrel bíró testületének a napirendjén sem.
www.magyarhirlap.hu

Megjegyzések

  1. Nos, URAIM és HÖLGYEIM, erre kössünk csomót!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, van olyan politikai oldal is, ahol nem parancsuralom és kötelező taps van, hanem bárkit lehet kritizálni. Csak ezt nem tudtuk 30 év alatt megszokni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meglepetés ! TGM visszatért a tiszta forráshoz ? Pici szkeptikusság azért mocorog bennem..:-)


      Törlés
    2. Nem vagyok unkknown ! nevem ildiko.sutto6@gmail.com. Gyenge próbálkozás volt..:-)

      Törlés
  3. Pontosan európai nyugdíj, európai minimálbér és az Európai Egyesült Államok létrehozása egyaránt nem szerepel az EU egyetlen valódi döntéshozói jogkörrel bíró testületének a napirendjén sem. Ez mind a DK hazugsága ők még Magyarország érdekében semmi jót nem cselekedtek !!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóról szóra IGAZ. De ezt már észre kellene a venni A DK választóinak is.

      Törlés
  4. Ezek egy embertelen , a hatalomért mindenre képes hazug hülye alja népe gyülekezet a nekik tapsolókkal együtt.

    VálaszTörlés
  5. Mind szép és jó amit TGM leír, csak egyet felejt el:hogy erdélyi magyar létére hosszú évekig a fletóék szekerét nyomta.Ez szégyen és gyalázat!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvilágosodott az "elcsángált"tgm ?,de vigyázat errefelé úgy mondják,hogy kutyából nem lesz szalona...csak kutyaszalona...

      Törlés
  6. Amit TGM mondott, az legfeljebb a Gyurcsány szimpatizánsoknak volt új információ, akik képtelenek a saját orruknál tovább látni. Gyurcsánynak a "programja" a hatalom megszerzése! De a többi pártnak is csupán ez a célja, hiszen a kormány intézkedéseit csak kritizálni tudják, jobb és kivitelezhető ötleteik nincsenek.
    A gyűlölet és irigységkeltésen kívül semmi másra nem képesek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Orbánnak meg a hatalom megtartása a cél. Ezért önti a pénzt kárpátaljára, ukrajnába. A szavazatok miatt.

      Törlés
    2. Ez nem egy okos gondolat Mabel mert ha így lenne nem fejlődött volna az ország szinte semmit de a határon túli Magyarokon más nem segít és a nemzet érdeke az hogy ne maradjanak le teljesen tőlünk és legyen nekik az a tudat hogy ők is Magyarok .

      Törlés
    3. Kedves mabel Orbán mint minden elhívatott politikus a hatalomért harcol , De ő tesz is azért hogy hatalomban maradhasson , tehát a hatalom megtartásáért TESZ valait a MAGYARSÁGÉRT .. Míg a Vodkás Feri meg csak a hatalomért harcol a Magyarokat , meg gyűlöli ..

      Törlés
    4. Kedves Mabel! Miért nem gondolkodsz? Miért nem látod amit kell,miért csak egyből visszavágni tudsz valami ostoba közhely választ! Szerinted ez nem igaz? Mert a válaszodból az jön le,hogy de igen igaz csaképp kényszert érzel,h vissza vágj! Csak szólok,hogy ilyenkor kinevetteted magad!

      Törlés
  7. Visszaemlékszem erdélyi "munkásságára". Egy jelentéktelen firkász volt, aki teljes mellszélességgel a cseausiszta-kommunizmus szószólója volt. Senki sem emlékszik arra, hogy valaha egy szavát is felemelte volna az erdélyi magyarság ügyéért (hasonlóan "Diurnushoz"-Bodor Pálhoz, vagy Huszár Sándorhoz, Hajdu Győzőkhöz-Victorokhoz hasonlóan, szintén több ezer "helyzetben" lévő társukkal (sokszor származásuk kivételezése vagy renegátságuk folytán!). Nagyon mélyre kell ásni ebben az ügyben is! Dupö luptő mulc vitezs se árátö-mondja egy román közmondás. Így vagyunk nem csak TGM-mel, de sok-sok "hazánkfiával". Jó lenne, ha jönnének tovább és gyakrabban a CNSAS adatai!!!

    VálaszTörlés
  8. TGM nek üzenném, hogy Gyurcsány biz isten mondana mást is de azonnal megfogalmazódik a kérdés, hogy Mit is.? Ugyanis a Fidesznek évek óta nincs programja, ilyenek, hogy FOLYTASSUK, majd TOVÁBB FOLYTSSUK Mit is? A saját népének a meglopását, kirablását. A Zsuzsának üzenném, hogy a hatalom éhezés nem Gyurcsánynak a programja, hanem Orbánnak, akit a bársonyszékből nem lehet krobbantani. Hölgyem miről is beszélünk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maga hol élt 2002 és 2010 között és főként 2006-tól, amikor gyurcsán még saját maga vallotta be, hogy nem csinált semmit, csak a hatalom megtartására koncentrált.

      Törlés
    2. dzsimlend ! te olyan , de milyen ? nincsennek szavak hogy leírjam milyen HÜLLJJJE vagy / neked kûlôn leirom "HÜLYE" vagy/ te barom arcu diszno !

      Törlés
    3. Neked az öszödi beszéd egy induló,nem? Gondolom vigyázba állva hallgatod naponta mint a Himnuszt! A profilod szerint meg a zenei izlésed annyi,h csak ne Magyar? Hát milyen ember vagy te?

      Törlés
  9. Kritikán aluli némelyik hozzá szólónak a látás módja. Mintha nem is egy országban élnénk.Most magamra zúdítom a haragjukat. 77 éves vagyok, az összes hibájával és erényeivel együtt az én életemben még nem volt jobb kormány Magyarországon Aki dolgozik nyilván hibázik is, induljunk ki magunkból.De oldalakon át lehetne sorolni hogy mik az erények.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hibázni lehet, de lopni? A csúti félkegyelmű, bolsevik tolvaj már mindent lopott, csak forró kályhát nem, de sokak szerint az sem biztos...

      Törlés
    2. Ja, a kedves hozzászóló bácsin már erősen mutatkoznak a demencia jelei! Sajnos ez már visszafordíthatatlan...

      Törlés
    3. idppp! Te ilyenkor látod,hogy mit írsz? Azt hiszed frappáns vagy mert leugatsz ostoba bugyuta közhelyekkel (amit persze nem is értesz csak valamelyik egysejtű haverod mondott és nagyon dallamos volt) egy nálad fényévekkel bölcsebb embert? Bocs ha számodra esetleg érthetetlen kifejezéseket használtam,majd igyexek a szinteden írni legközelebb! Édesanyád biztosan büszke a fiára! Szedd össze magad barátom mert így még egy rakás sz..r sem lesz belőled és ne itt villogtasd a végtelen butaságod. Most meg legyen annyi eszed,h ne folytasd! Sok sikert a nyomorult kis életedhez majd mi eltartunk,életben tartunk,h legyen kin kipróbálni a vakcinát érted mégsem kár. bocs a vakcináért,már megint egy idegen szó...

      Törlés
  10. dzsimled! Kedvenc írója Moldova György.Nekem ennyi bőven elég.Világ proletárjai egyesüljetek.Elő a munkásőr ruhával.

    VálaszTörlés
  11. TGM nem volt Csau szekértolója és Gyurcsányé sem! Elő kell venni a régi szamizdatokat és nem össze-vissza sarat dobálni! Mindig volt kritikus önálló véleménye! A rendszerváltás előtt
    és utána is! Ugyan ilyen keményen fogalmazott Orbánnal és a többi politikussal kapcsolatban
    is! Nem most ,hanem folyamatosan! A szélső balos jelző a cikk írójától nem volt helyén való!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól ismerem TGM-t, egy kis senki volt Erdélyben! Kritika? Hahaha, Dicshimnuszokat írt a diktátor Ceusescunak.

      Törlés
  12. "Kirobbantani !
    " Tényleg? De kit a helyére? Nagyon sokat tett, tesz, és remélem tenni fog a hazájáért és honfitársaiért.

    VálaszTörlés
  13. Orbán Viktor az egyik legjobb politikus!A lopás pedig csak vád ellene,de bizonyítani még senki nem bizonyította!Éljen a kormány!Éljen sokáig Orbán Viktor és ő legyen a miniszter elnök!Nekünk Magyaroknak és ennek az országnak ez a legjobb!Látjátok ,milyen a ballib Fővárosi vezetése most,és milyen volt a Tarlós idejében!Négy év alatt tönkre teszik a fővárost!

    VálaszTörlés
  14. NAHÁT ILYET ! VÉGRE KIMONDTA VALAKI--NEM IS AKÁRKI--,HOGY A KIRÁLY MEZTELEN,DE MILYEN MEZTELEN, HAZUG,LOP,OSTOBA,SEMMIRE VALÓ! VELE SZEMBEN ORBÁN A NEVÜKET SEM MONDJA KI,ÉS 150 ÉVE A LEGJOBB,LEGELISMERTEBB ÉS LEGFELKÉSZÜLTEBB POLITIKUSA HAZÁNKNAK,DE MONDHATNI EURÓPÁNAK IS

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magának súgnak vagy alapból ennyire hülye? Ostoba Orbán nyalonc!

      Törlés
  15. TGM megmondott mindent, nem kell semmit kiigazítani. Én csak egyet még sem értek? Miért lenne a TGM vélemény "jobb oldalú"? Ez a vélemény nem csak fedezi a legegyszerűbb igazságot, hanem "bal" oldali sem! Mi akkor? Ha valaki filozófus, akkor ha valóban filozófus egy filozófusnak a véleménye univerzális. Ha oldalókra akarjuk osztani ilyen véleményt, akkor az a "vertikális" oldal lenne vagyis mindenek fölött!

    Amit én kifogásolok a TGM -nél ha elismert filozófus, hogy nem tiltakozik az ellen, ha őtet bár ki egy jobb sarokba tolják. Mert az akkor már rágalom.

    Amit a tárgyilagosságát illeti ebben a témában, ha létezne egy rendes magyar demokratikus kormány, akkor Gyurcsány már nagyon régóta nem mocskolná a magyar parlament tisztességét.

    VálaszTörlés
  16. Tamás Gáspár Miklós, valójában egy megveszekedett, a gerinc velejéig megveszekedett komcsi. Ezért teljesen nevetséges öt valamiféle képen is a polgári értelmiségi réteggel egy szinten emlegetni, vagyis öt ilyesmivel sértegetni. Ezt kikérné magának. Neki ezekhez semmi köze. Amit pedig mondott, az mind igaz, de azt mind elkeseredettségében mondta, mert nagyon fáj neki, h. az általa oly nagyra tartott kommunista ideológia legelsö embere egy ekkora nagy bunkó. És, h. tiz év óta nem hall az egész baloldaltól semmi érdemlegeset. Ezt egy ilyen embernek mint TGM nem könnyü leviselni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Magának annyi az IQ-ja, mint a cipőjének a mérete, agymosott Orbán nyalonc!

      Törlés
    2. Kis senkikutya troll, személyeskedést senkiházi? Nyomorult

      Törlés
  17. A 90-es években a szadesz meghatározója ként ,kampányolt az szdsz s párt alakjait támogatva , szlogenjük a komcsikkal együtt soha össze nem állnak , egyik alakjuk mécs i-ahol jelen volt tgm is- Újpalotán , ahol az óta is lakom , személyesen hallottam a zöld klubban !
    A választást a komcsik nyerték , sokat nem vártak be feküdtek a komcsi takaró alá , jó féle zsíros poziciókért !
    Ilyenek ezek a szadeszesek , szavuk annyit nem ér mint használt WC papír !

    VálaszTörlés
  18. Válaszok
    1. Így van
      Idppbegy nyomorult féreg, kínjában személyeskedik, hiába na a prolivér benne is gyűlöletet szít, mert nem tetszik neki az igazság

      Törlés
  19. Tahó Gáspár Miklós a múltadat nem felejtjük te bolsi szdsz-es ivadék.

    VálaszTörlés
  20. Ez most értelmes, jó írás.
    TGM születésileg determinált kettős identitás, Maros megyéből.
    Apja székely/ anyja zsidó.
    Ez olyan Uljan9v-féle dupla karakter....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése