Pofátlan kettős mérce a ballib médiában

 Ha Erős Antónia alapítványának gyűjt, akkor nem neofasiszta Siklósi Beatrix?
Amikor az RTL Klub Erős Antóniája alapítványának támogatására szervezett gyűjtést Siklósi Beatrix, akkor nem volt ellene kifogás? Vagy a pénznek nincsen szaga? Így működik ez a hiperszakmai „függetlenobjektív”?

A balliberális médiát napok óta nem hagyja nyugodni Siklósi Beatrix csatornaigazgatói kinevezése a Kossuth rádió élére. Kígyót-békát kiabálnak rá, ott törlik belé a lábukat, ahol éppen csak tudják. Szövegkörnyezetből kiragadott régi idézetrészletekkel, mondvacsinált „botránysztorikkal” támadják, a legenyhébb csapásuk, hogy „neofasisztának” szégyenbélyegzik. Szakmai, köz- és jószolgálati érdemei, eredményei, sikerei felett nemes egyszerűséggel szemet hunynak. A hiperszakmai „függetlenobjektív” izzadságbűzös igyekezetében a kollegialitás, az emberség, de még a tisztesség és az igazság látszatára sem ad – egy cseppet sem. Ami azért erős.
Mert felettébb érdekes és pikáns, hogy amikor az RTL Klub-celeb Erős Antónia nevével fémjelzett, cukorbeteg gyerekeket segítő Egy Csepp Figyelem Alapítvány céljainak támogatására kezdeményezett és szervezett gyűjtést Siklósi Beatrix az M5 csatornaigazgatójaként, a 2018. decemberi Jónak lenni jó! műsora keretében, akkor valahogy elmaradt az eszeveszett sivalkodás. Farzsebben maradt a cinkelt és mérgezett náci-fasiszta kártya is.
Mi ez a kettős mérce? A pénznek tényleg nincs szaga? Ha Erős Antónia alapítványának gyűjti a forrásokat, akkor nem neofasiszta Siklósi Beatrix? Netán eljön (eljött) az az idő, amikor a balliberális sajtó – mint a történelmi vészkorszakokban a kommunisták kínossá vált elvtársaikat – kiszerkeszti a régi felvételekről Siklósit Erős vagy Erőst Siklósi mellől?
Ezek után már csak egy kérdésem maradt: ki is akkor a (hír)hamisító?
https://media.blogstar.hu/

Megjegyzések