Ön kit választana?

Nem várt eredmény született a Demokrata felmérésében!
Pártok támogatottsága – a Demokrata megbízásából január elején készült felmérés eredményei.
Fotó: Bánkúti Sándor- Borsonline




Ha összeadjuk azon ellenzéki pártok támogatottságát, amelyek részt vesznek az ellenzéki együttműködésben, akkor a Fidesz–KDNP 42 százalékos támogatottságát messze meg- előzi az egyesült ellenzék 52 százalékos támogatottsága, vagyis ha most vasárnap lenne a választás, a jelek szerint a kormányoldal veszítene, és ellenzéki pártokból álló kormány alakulna. Szembetűnő a Momentum tartós erősödése, másfelől a Jobbik tartós gyengülése. A megváltozott közhangulatot jelzi a nihilista Magyar Kétfarkú Kutya Párt jó szereplése.
www.demokrata.hu

Megjegyzések

  1. Valójában az összeállt ellenzék morális kérdéseket vet fel. Azok a szavazóik akik ezt elfogadják, és támogatják őket, szintén átlépnek bizonyos normákat. Az ország kormányozhatósága és szuverenitása kerül veszélybe, amikor a széthúzó és hatalomra éhes kisebbségből verbuválódott társaság kerül hatalomra. A kis pártok viszálya, a hatalomban való marakodás pedig nagyon jól jön a külső, nem túl becsületes, külső ellenfeleinknek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, az októberi önkormányzati választás és az ott hatalomra került moslék koalíció hűen mutatja, hogy tudnának működni, ha az ország is a kezükbe kerülne. Ez talán egy kis remény, hogy az emberek 2022-re észbe kapnak, mivel látni fogják a tevékenységüket.

      Törlés
  2. Jaj-jajjjjjjj! Imádkozom, hogy az emberek megint tisztán lássanak. Mindegyik ellenzéki párt szörnyű, de a Momentum talán mindegyiken túltesz. Nemhogy erkölcs nullák, egyenesen erkölcsi mínuszok. Nekik nemcsak a pénz és a hatalom a fontos, nekik a magyarság elvesztése a céljuk. Félelmetes jövőkép!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése