Gyurcsány a világ egyik legsz@rabb vezetője, egy amerikai kutatás szerint

 Klárika kiborult!
Az egyik leghíresebb, gazdasági fejlődést kutató közgazdász, William Easterly és szerzőtársa, Steven Pennings nemrég jelentették meg új kutatásuk első verzióját, amely azzal foglalkozik, hogy az országok vezetőinek döntései mennyire járultak hozzá a GDP-növekedéshez - szemlézi az Index. Tudományosan is bebizonyították, hogy Gyurcsány Ferenc történelmi léptékben is szörnyű hatással volt a magyar GDP-növekedésre kormányzása idején.

A kutatásban használt három adatbázisból kettőben Gyurcsány Ferenc bekerült a világ legrosszabb vezetői közé, mivel kormányzása alatt átlagosan nagyjából 1-1,5 százalékkal rontotta a gazdasági növekedést évente. Az egyik listán a 18., a másikon a 21. legrosszabb vezető. A kutatásból kiderült az is, a gyakran a gazdasági növekedés miatt felmagasztalt diktátoroknak kevesebb közük van ehhez a teljesítményhez, mint az feltételezték róluk.
És mindezt egy amerikai kutatás mondta ki, nem is Orbán Viktor...

Megjegyzések

  1. Ha lenne diplomája akkor megértené!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van :)) Csak nem találja:)))) Mert Klárika igen rendszerető es valahova úgy el rakta azóta se találják De meg az az egyetem se ahol állítólag diplomázott

      Törlés
    2. Diplomája van, csak a szakdolgozata tűnt el ami alapján kiállították a diplomáját. Egyes feltételezések szerint a sógoráét adta be. Mivel nem került elő a sajátja, ez a feltételezés igaznak tűnik.

      Törlés
  2. Ha csak egyszerűen ostoba lenne! Az sem előnyös miniszterelnök esetében,de itt többről van szó. De mivel jelenleg éppen sorosista és az apró klán tagja,így sérthetetlen!

    VálaszTörlés
  3. Válaszok
    1. https://cafe2news.blogspot.com/2020/01/gyurcsany-vilag-egyik-legszrabb.html?spref=fb&fbclid=IwAR3R0ATuf8MD1NC4Jlu-nzFc_Wsi9HSELASto6iH2-8RS0L7ziz_L5bAdp0


      Törlés
  4. Na és akkor mi van ha a legszarabb ???? Vannak körök, amelyek mégis csak őt akarják hazánk élére !!!!! Mindent meg is tesznek ezért ! Nem volt véletlen az tavaly őszi választások kimenetele sem !!!!! Gondoljatok csak bele, Timmermansnál voltak választás előtt, és után. Megkapták a feladatokat, a kivitelezések módjait. Nem utolsó sorban rengeteg pénzt. A Momentum Párizsban is járt ugyebár ???!!! Ugyan miért is ? Jó lesz végre nagyon odafigyelni, véget vetni a meghunyászkodásnak, ráhagyni az ellenzékre hogy bármit is csak ők tehessenek az utcákon. Jó lenne befejezni a fotelharcot, hisztizést !!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát persze,hogy őt akarják.Talán jobban tudják,mint te,hogy mennyire irányítható.Te vagy az-az ember,aki már 1 éves ténykedése után azt fogod mondani,hogy tört volna le a kezed,mikor rá szavaztál.Mondjuk te meg is érdemelnéd !!!-,na de mi ???

      Törlés
    2. Sz@r ballibernyák transzgender gané ne uszíts !

      Törlés
  5. terjesszük mint suttogó propagandát a nagyon is helytálló megállapítást lopcsányról és bandájáról! Soha többé baloldali uralmat! Balfácán aki baloldalira szavaz! Elqurnak mindent! Nyomort adnak a népnek! HAZUDOZNAK REGGEL ÉJJEL MEG ESTE ÉJJEL NAPPAL! ÁTQURNAK! NEHOGY RÁJUK SZAVAZZATOK!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindegy hogy bal vagy jobb oldali, mindegyik azt csinálja.

      Törlés
    2. Csaképpen OV alatt a családok rengeteget kapnak vissza az adóból, milliókat. Fletó alatt meg totál elszegényedtek a családok. Én aztán tudom.2010 előtt születtek a gyerekeim, szörnyű nehéz volt nagycsaládosként élni. 2010 óta sokkal-sokkal könnyebb. Úgyhogy egyáltalán nem mindegy ki a főnök!!!

      Törlés
  6. Nincs jobb meg bal, csak magyar, de ne a Parlamentbe keressük...!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha magyar, akkor a ParlamentbeN keressük...

      Törlés
    2. Nem parlament, hanem Országház❗🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪

      Törlés
  7. Hol is van ez a kutatás?
    Mert ha létezne, lehetne idézni, nem csak emlegetni
    De óvodás hazugság

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://index.hu/gazdasag/2017/12/22/gyurcsany_ferenc_vezeto_politikus_gdp_novekedes_tanulmany_kutatas_william_easterly/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202002

      Törlés
    2. https://hvg.hu/gazdasag/20171222_Gyurcsany_a_vilag_egyik_legrosszabb_vezetoje?fbclid=IwAR1_gWIUVtgTs_m22Y8NbeT2Ts7vGHnt9qWR-PTDm6b5WImQ9D4ke-fjn3k

      Törlés
  8. Hol is tevékenykedik ez a két közgazdász kutató? Unknown Institute?

    VálaszTörlés
  9. A bolsi komcsi sose tudta elviselni ha hibáit-nép ellenes vétkeit- említik , mert csak a pusztításhoz értenek !

    VálaszTörlés
  10. Most akkor mégis van a CEU-nak amerikai központja? Akkor miért is piszkálták az itteni CEU-t? Akkor Amerikában mégis működik egy központja, ahol emberek dolgoznak? Most mégis mikor is hazudtak? Az elmúlt 2-3 évben, amikor megkérdőjelezték a CEU létezését, annak törvényes működését vagy most, az állítólagos CEU-s kutatásra hivatkozva? Egyszer jó a CEU, egyszer pedig rossz? Attól függően, hogy mire akarják felhasználni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívánnám, hogy legyen a te kormánypd az ellenzék. Csak azt sajnos mi is megszívjuk veled együtt. Úgyhogy Isten mentsen meg bennünket attól, hogy szavazz... 😪

      Törlés
  11. A jó miniszterelnök tud ultizni!

    VálaszTörlés
  12. Az ellenzéki politikusok közt az egyik rosszabb, mint a másik.

    VálaszTörlés
  13. Válaszok
    1. ... képzeld, dr Orbán Viktornak vannak diplomái. Tudna kölcsönadni ilyen rosszindulatú tudatlanoknak. Talán kölcsönözne kamugerinek, elqurró Ferkónak is.🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪🇾🇪

      Törlés

Megjegyzés küldése