Beindult a baloldal: ötvenszeresre drágul az óbudai parkolás!

A III. kerületet magának megkaparintó moslékkoalíció mocskos meglepetéssel készült a karácsonyra.

Az elvtelen szivárványkoalíció a III. kerületben is megkezdte „áldásos” tevékenységét, azaz hozzálátott a romboláshoz, no meg beüzemelte a pénzszivattyút. A Kiss László jó, megbízható komcsi-szoci elvtárs által dirigált moslékkoalíciós sereg olyan ajándékot adott az óbudaiaknak, hogy arról koldulnak...
A szeretet ünnepére hangolódva a kerület szoci polgármestere és a hozzá hű ballibernyák testületi többség megszavazta, hogy az eddigi díjtételekhez képest ötvenszeresére(!) emelkedjen a parkolás ára az Óbudán albérletben élők számára. Egy 3. díjövezeti lakcím esetén a kedvezmény éves díja 105 000 forintra, a 4. övezeti lakcím esetén 79 500 forintra hízik például az eddigi 2540 forint helyett, de további szigorításokkal is büntetik az albérlőket.
Mit mondjunk, nem aprózták el...
„Ilyen mértékű emelésre szerintem sehol a városban, semelyik más kerületben nincs példa. Itt lakóként elkeseredve olvastuk, hogy mindez 1 hónapon belül már hatályba is lép, és egyből egy összegben ki kell fizetnie minden itt, albérletben élő lakosnak ezt az összeget. Ez felháborító, és egyszerűen nevetséges maga az összeg is, mert ezt egy átlagos fizetésből főleg év elején lehetetlen kifizetni”
– hisztizik a „függetlenobjektív” Indexen(!) egy leforrázott lakos, aki talán most látta be, hogy rossz lóra tett az ellenzéki „felszabadítókkal”.
Hiába, közös lónak túros a háta. De még inkább: a közös lónál nincs falánkabb jószág. Mert a pénzéhség balliberáliséknál bizony népbetegség. Vigyázó szemeiteket Budapestre vessétek!
https://nullker.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Vajon a kamu lakcím-kártyás szavazóikra is vonatkozik?

    VálaszTörlés
  2. A "bérlőket!" nem érinti hisz ők "helyi lakosok", csak a feketén "bérlőket!" mert ők olyanok mintha csak vendégségbe mentek volna.
    Albérlő meg kb 30éve nem nagyon van!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése