Donáth Anna durván Orbánra támadt

Hazug és meglehetősen visszataszító levelet írt Von der Leyennek. 
Donáth Anna a Momentum politikusa az alábbi levelet küldte el az EU csúcsvezetőjének:

Tisztelt Ursula von der Leyen!

Azt feltételezve, hogy az Európai Bizottság körüli, valóban fontos teendői ellátása közepette nem követte részletesen a Türk Tanács Bakuban tartott VII. csúcstalálkozójának programját, engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy az említett Bizottság egyik leendő tagja nevében már a magyar miniszterelnök tesz vállalásokat Törökország, illetve Azerbajdzsán felé.

E türk tanácskozáson ugyanis Orbán Viktor kifejtette: ha sikerülne megszerezniük a bővítés- és szomszédságpolitika portfólióját, akkor „a keleti partnerség ügyében szoros együttműködésünk lesz Azerbajdzsánnal, és a tagsági tárgyalás ügyében pedig Törökországgal.

Ha sikerül megszerezni ezt a portfóliót, akkor örömmel állunk az önök rendelkezésére, hogy segítsük az önök törekvéseit.”

Egyszerűbben szólva: Orbán Viktor az ön testületének döntéseivel seftel már most.

Árulkodó, hogy az előző biztosjelölt, a miniszteri és céges ügyei összefonódása miatt is alkalmatlan Trócsányi László bukása után a magyar kormányfő azt közölte: egy „technokratát” jelölnek helyette, nem politikust.

És valóban: Várhelyi Olivér egy utasítható, önálló akarat nélküli irodai alkalmazottnak tűnik már e helyzetben is – hiszen Orbán Viktor nyílt parancsa és üzletelése után nem állt ki cáfolni a saját szolgaságáról szóló bejelentést.

Hallgat, mert ez a dolga. Ma már az is világos, hogy a fideszes oligarchák anyagi érdeke is a bővítési portfólió megszerzése, és ezzel a keleti üzleteik megerősítése.

Tisztelt von der Leyen!

Már a bizottsági jelölések kezdetén felhívtuk a figyelmét, és most ismét aláhúzzuk: a Fidesz-kormány az Európai Unió szétverésén és kifosztásán fáradozik, Putyin és Erdogan készséges szolgájaként működik.

Keleti diktatúrák gyarmatává teszik a magyar nemzetet, és az EU pénzéből, az EU tisztségeit használva törnek az EU ellen. Ha ezt nem hiszi el nekem, a Momentum képviselőjének, higgyen saját pártcsaládjának!

Pontosan az ilyen antidemokratikus, autoriter, tisztességtelen gyakorlatok miatt függesztették fel a Fidesz néppárti tagságát, és vizsgálják most az Ön párttársai Orbán Viktort és kormányát.

Sőt, higgyen az Európai Parlamentnek, ahol ugyanezért kétharmados többség döntött a Sargentini-jelentés elfogadása és a 7. cikk szerinti eljárás megindítása mellett! Higgyen a német kormánypártnak, amelynek a frakcióvezetője arra szólította fel Orbánt: lépjen ki az EU-ból, ha csak bomlasztani akar!

Higgyen a saját szemének: Orbán Viktor még egy el sem fogadott biztos leendő munkáját, az ön által vezetett testület döntéseit árulja az EU-n kívüli, ronda diktatúráknak. Tudja, hogy a Bizottság tagjait nem utasíthatják a delegáló nemzeti kormányok, és mégis, nyíltan hirdeti ennek ellenkezőjét.

Mi Magyarországon lassan egy évtizede küzdünk ennek a gyakorlatnak a megtörésén. Tavasszal az EP-választásokon a magyar szavazók új, aktív szereplőkkel erősítették meg az Európai Parlament ellenőrző funkcióját: ezt a kötelességemet ellátva írok most önnek én is.

Pár napja pedig a fővárosban és sok más településen cserélték le Orbán Viktor szolgáit szabad, ellenzéki vezetőkre. Ön se adja meg magát!

Ne engedje, hogy Orbán Viktor szétverje a következő Európai Bizottságot! Harcoljon a szabad, tisztességes európai viszonyokért úgy, ahogy mi is tesszük, és ahogy megválasztása előtt ígérte!

A balramagyar nyomán


Megjegyzések

  1. Ócska hazaáruló,mint az apja!

    VálaszTörlés
  2. Nahát, már itt tart? Nyíltan és büszkén vállalja a hazaárulást, erre születni kell! Remélem, hogy a "jutalmát" is megkapja majd érte!

    VálaszTörlés
  3. Ez körülbelül olyan, mint az általános iskola alsó tagozatában az egyik gyerek beárulja a tanító néninek a pajtását.

    VálaszTörlés
  4. Evangélikus lelkész gyermekeként, vajon ismeri- a 10 parancsolatot. Vajon mit gondol a nyolcadikról??? Szokott-e élni az Úr szent vacsorájával. Hallott-e megbocsájtásról? Sorolhatnám, de minek. Akinek az édesapja Evangélikus lelkészként szó nélkül végighallgatta az Öszödi beszédet, attól mit is várunk?

    VálaszTörlés
  5. Egy Hazaáruló
    seggnyalo nézzen már tükörbe Magyarország 70% utálja .Ilyen féregnek nincs mit az országba keresnie !!!!!

    VálaszTörlés
  6. Ez még mer másokat ocsárolni mit tett az apja és ö követte sajnos az ilyenek csak lázitani és másban keresni a hibát ami őbennük van , hiszen az eszdsz utopártja .

    VálaszTörlés
  7. ha ő hazaáruló, ti mik vagytok, eszetlen bunkók ????? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt ez a barom Panda, akinek se arca, se igazi neve, se becsülete nincs.

      Törlés
  8. A nőket zaklató apának ilyen a lánya,ez egy hazaáruló.

    VálaszTörlés
  9. Őszintém mondom! Ez egy nyilt Orbán fóbiás, aki nyiltan egy Ország ellenes propagandát folytat ez Hazaárúlás a javából!Én megértem,hogy gyűlölik Orbán Viktort,de én soha nem volnák ilyenre képes!Inkább foglalkozna apucival!Ezt miért nem írta meg Ursula Von Der Leyenek?Szánalmas!

    VálaszTörlés
  10. Jó lenne a hazárulás tényállását a gyakorlatban elővenni és alkalmazni!!!

    VálaszTörlés
  11. Mit lehet írni egy hazaáruló kollaboránsról ?Csak annyit,hogy egy.szetencsétlen kisiklott ember !

    VálaszTörlés
  12. Egy apró megjegyzés ehhez az idegenszívű némber által kiokádott gondolatokhoz.... Törökországot hosszú évek óta hitegetik, hogy az Unió tagja lehet.... Jött az Új Világrend terve, hogy kevert népességűvé KELL tenni Európát. Nos, ha a törököket bevették volna az EU-ba, akkor azok komoly határvédelemmel feltartották volna ezt a "más kultúrájú " mosdatlan csürhét....De nem.... Akkor nem valósul meg a Kalergi terv.... Inkább még egy darabig adnak a törököknek némi alamizsnát (3 milliárd EUR- évente ) tartsák fel a létszám alapos megnövekedéséig a "menekülteket"... Gazdasági menekülteket... akik dolgozni sem akarnak, csak élősködni..( már 3.7 millió migránst etetnek, tartanak vissza a törökök....Ha majd, a létszám eléri a minimum 5-6 milliót- majd elzárják az EU-s pénzcsapokat... Na akkor Erdogan elnök jogosan nekiereszti a mosdatlanokat Európának -fehér nőket erőszakolni, gyilkolni, rabolni... Erdogan nem hülye: mivel csak a görögök több mint 600 milliárd Eurót kaptak-eddig- lassan kevesellni fogja az apanázst.Konkrétan becsapja az Unió... Szóval ezért nem hagyták EU tagállamnak befogadni Törökországot....A "terv" lassan összeáll és beteljesedik ... Európának végleg annyi lesz.....

    VálaszTörlés
  13. Sajnos az UNKNOOWN nevű hozzászolónak teljesen igaza van!




    VálaszTörlés
  14. A fater farkáról is írt ez a ribi? Figyelemmel kell kísérni mert elég nyughatatlan.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése