Ujhelyi és Gyurcsány egyszerre kapta a gigantikus fülest

Nagyon gáz ez a két fószer!
Ursula von der Leyen és Orbán Viktor csütörtöki találkozójának helyes megítélésében kíván segítséget nyújtani az olvasónak a haladó hazai ellenzék két megkerülhetetlen prominense, Gyurcsány Ferenc DK-vezér és Ujhelyi István szocialista harangozó. Fölemelő gesztus ez részükről, különösen azért, mert ők maguk is gyámolításra – intenzív ápolásra – szorulnának. Jó ideje csak hálni jár beléjük a józan szellem…

Két Facebook-bejegyzés, két riasztó diagnózis – a súlyosabb kétségkívül az őszödi betegé. Ilyeneket ír szegény: „A négy és fél éves Gyurcsány Marci meglepően jól igazodik el a számok világában. [A »prímszámos« papával ellentétben.] Arra a kérdésre, van-e a semminél is kevesebb, azt válaszolta, »igen, a negatív számok« […] Ha jól értem, Ursula von der Leyen és Orbán mai találkozójának eredményét, akkor annak értékeléséhez érdemes lenne Gyurcsány Marcihoz fordulni.”
A harangozásban kimerült Ujhelyi István is erős kényszert érzett a leletíráshoz. „Orbán úgy tett Brüsszelben, mintha a királycsináló találkozott volna illiberális kreálmányával – tájékoztat a piros fejű ember.
– Elküldöm neki az Európai Parlament kétharmados többsége által elfogadott jelentést az Orbán-kormány jogállamisággal szemben elkövetett bűneiről. Kötelező olvasmány egy európai vezetőnek.” És így tovább…
Orvosismerősöm szerint súlyos szakmai hibát követtek el az érintettek ápolói, amikor lehetővé tették, hogy betegeik tudomást szerezzenek a két politikus találkozójáról. Az így előállt trauma ugyanis – mint az közösségi oldalukról is kiolvasható – csak rontott mindkettejük állapotán.
Kerítésszomszédom diagnózisa rövidebb: „Nagyon gáz ez a két fószer.”
Pilhál György - www.magyarnemzet.hu

Megjegyzések

  1. ...nem ismerem a rokoni kapcsolatát a Marcijával,de ha ő oktatja matematikára...? Máskülönben amit kaptak nem füles, hanem a hír számukra egy szembeköpés.

    VálaszTörlés
  2. Tömören megfogalmazva:

    https://arady-gyoriszocdemek.blogspot.com/2019/08/az-orban-rezsim-es-benne-maga-orban.html

    VálaszTörlés
  3. Két alkoholista büfögése számít valamit ? hadházi véleménye a Parlamentben tökéletesen ide illik LÓFASZT !!!!!!!

    VálaszTörlés
  4. Az "Európa Parlament" egy vicc. Minden funkció és hatalom nélküli "javaslat" tevő, senkik által meg nem választott, listákon szervezett gyülekezet, amelynek javaslatait senki nem köteles figyelembe venni. Az EU-t az Európa Tanács döntései alapján a titkárság ügyvezeti. A titkárság vezetője: Ursula von der Leyen. Csinos, de már kissé koros titkárnő.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése