Kapaszkodjanak meg, valójában ők állnak Karácsony mögött

 Döbbenetes!
Tarlós István főpolgármester az Inforádió Aréna c. műsorának volt a vendége.


Tarlós István már az interjú elején leszögezte, hogy ő már 30 éve politizál, és úgy látja, ez a kampány tulajdonképpen nem is kampány,
hanem egy felforgatás, egy destabilizációs kísérlet. (...) Itt amiről szó van, az a suta kormánybuktatási szimuláció, aminek semmi értelme nincs.
A főpolgármester szerint az ellenzék keresett egy gyenge embert, Karácsony Gergelyt, aki amellett, hogy nem egy igazán erős jellem, de még alkalmatlan is a város vezetésére. Tarlós szerint a Karácsony-projekt mögött nem jelöltek, s nem is Karácsony Gergely áll, hanem láthatatlan kivénhedt SZDSZ-es erők.
Kapaszkodjon meg, én több telefont is kaptam az elmúlt héten, ugye most 25 éve, hogy én kiléptem az SZDSZ-ből, '94-'95-ben gyűlöltek engem ezért, hiszen elmondtam akkor, hogy miért lépek ki, akár hiszik, akár nem, régi, régi, sértett SZDSZ-esek vannak ott a háttérben és tevékenykednek
- fogalmazott Tarlós, aki elmesélte, hogy ezek a sértett szadeszesek eladták a nemzet lelkét, becsapták az embereket, s még Horn Gyula is besokallt az aljas módszereiktől, vagyis a „nettó hatalomvágytól, a szégyenkezés nélküli hazudozástól, a túlméretezett vádaskodásaktól, illetve a valóságtól elrugaszkodott, kelekótya ötletektől”.
Nagy Gábor - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Nyílván való,hogy az alkalmatlanabb által alkalmatlanabb jelöltek csak az elterelő hadművelet részei.Bűvészkednek,hülyítik az embereket!Pontosan tudják,hogy már megbuktak,az országra szabadították Ron Webert,Sorost,a gyűlölködést!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen mindenben egyetértek Tarlós úrral! Megjegyzés képpen hozzáteszem átgondolás végett- + 140000 ezer összegyűjtőtt statiszta sem ingyen került Hazánkba! LEHET GONDOLKODNI!

      Törlés
  2. Nincs lejjeb ezektől a megbízhatatlan emberektől! Ilyen ellenzék, ennyire .......,csak nekünk van! Tönkretették az országot,eladósították,mindent eladtak,szét privatizálták maguknak a nemzeti vagyonból! Aláássák a stabilitást! Egymást is becsapják,eladják! Miattuk vagyunk lemaradva!Mindent lepusztítva adtak át!Vastag bőrrel ott kárognak az EP-ben! A miniatűr kiáll és szervezkedik,"nem szavazza meg " egy személyben. Kit képvisel? A botmixeres csapat?Mit művelnek Budapesttel a bohócok,mit művelnek országszerte! lári-fári a háttérben ássa az árkot,szervezkedik,látható ás láthatatlan sunyi embereivel,irányít, mosolyog, ölel! Tudhatnák,hogy a kígyó ölelése mindig halálos!

    VálaszTörlés
  3. egyszerű nekik válaszolni...el kell menni szavazni és jó, ha viszünk még valakit a fölény biztosítása érdekében........ismerős a recept????..........örülök:)

    VálaszTörlés
  4. Én is megyek szavazni!
    HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK HAJRÁ FIDESZ-KDNP !!

    VálaszTörlés
  5. Minden HAZA SZERETŐNEK KÖTELESÉG el menni szavazni , a FIDESZRE !!!!!

    VálaszTörlés
  6. Sajnos nem mentünk el elegen.

    VálaszTörlés
  7. Sokkal több embernek kellett volna menni szavazni!

    VálaszTörlés
  8. Megnyugodhatunk, megmondóembereink megtalálták a vártnál gyengébb választási szereplés bűnbakját a sportolóként és polgármesterként is nagyot alkotó győri polgármester személyében. A bolsevik hagyományoknak mindenben megfelelő – időzítés, gyűlölettartalom, kereszténygyalázás – hírek, képek hatottak. A valódi okok megnevezése, a kampánytaktika elégtelensége nem téma, hanem azóta tart a borkaizás. Amiért írásra szántam el magamat, az Tarlós hozzáállása. Budapest eddigi kiválóan teljesítő főpolgármestere is beállt az ócsárolók közé, és a gyűlöletlángra olajat öntött. Tarlós számtalanszor kinyilvánította mélységes keresztény elkötelezettségét, most mégis keresztényhez méltatlanul ítélkezett felebarátja felett. Mi lett volna a helyes, a krisztushívőkhöz méltó reagálás ? Az Evangélium útmutatást ad: „Jézus kiment az Olajfák hegyére, majd kora reggel újra megjelent a templomban. A nép köré sereglett, s ő leült és tanította őket. Az írástudók és a farizeusok egy házasságtörésen ért asszonyt vittek eléje. Odaállították középre, és így szóltak hozzá: „Mester, ezt az asszonyt röviddel ezelőtt házasságtörésen érték. Mózes azt parancsolta a törvényben, hogy az ilyet meg kell kövezni. Hát te mit mondasz?” Ezt azért kérdezték, hogy próbára tegyék, s vádolhassák. Jézus lehajolt, és az ujjával írni kezdett a földön. De tovább faggatták, azért fölegyenesedett, és azt mondta nekik: „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!” Aztán újra lehajolt, s tovább írt a földön, ők meg ennek hallatára eloldalogtak, egyikük a másik után, kezdve a véneken, s csak Jézus maradt ott a középütt álló asszonnyal. Jézus fölegyenesedett és megszólította: „Asszony, hova lettek? Senki sem ítélt el?” „Senki, Uram” – felelte az asszony. Erre Jézus azt mondta neki: „Én sem ítéllek el. Menj, de többé ne vétkezzél!” Nos számomra úgy tűnik, hogy a hétköznapokban is megélt kereszténységhez még nagyon sok idő kell, addig meg marad a trendkövető ( azelőtt pártfegyelem ) kereszténység. Kívánom, hogy a mostanában sokszor felhangzó igazság ne csak jelszó legyen ! SOLI DEO GLORIA !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése