Döbbenet élőben

Klárika rendesen leégette magát!
A helyzet nem volt százszázalékos ziccer, de Dobrev Klárának, a DK EP képviselőjének sikerült belőle azt csinálnia az ATV Egyenes Beszédében.
 
A kérdés így szólt: Támogatná-e Orbán Viktor igényét, hogy az Európai Bizottság az unió külső határait is védő kerítés 504 milliárd forintos költségének a felét megtérítse Magyarország számára. A csizma úgy került az asztalra, hogy a bizottság döntése szerint ennek a hatalmas összegnek mindössze egy százalékát hajlandó kifizetni, kb. 6,6 milliárd forintot. A kérdésre bármely józan magyar ember gondolkodás nélkül rávágná, hogy igen, természetesen. Dobrevet azonban más fából faragták. Mellébeszélése során álságosan kesergett ugyan egy sort, hogy várhatóan „sajnos sokkal kevesebb pénzt kapunk”, de látszott rajta, hogy az igent esze ágában sincs kimondani. – Igen vagy nem? – hangzott végül a kemény kérdés, amire már nem volt mit tenni, színt kellett vallani. – NEM! – csattant a döbbenetes válasz, szimbolizálva a Gyurcsány család és Magyarország állandósult viszonyát. Tudjuk, a magyarok tőlük jóra soha nem számíthatnak, de ha ezt így a képünkbe is vágják, mégis rosszul esik.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. EZT HÍVJÁK IDEGENSZÍVŰSÉGNEK.........EZ RETTENTŐEN ROSSZUL ESIK MINDAZOKNAK, AKIK A SZÜLŐHAZÁJUK ELLEN BESZÉLNEK, DOLGOZNAK, ÜGYKÖDNEK, PANASZKODNAK

    VálaszTörlés
  3. Ezt a "NEM"-et az októberi választáson díjazni fogjuk !


    VálaszTörlés
  4. Így bizonyítottá és nyílttá vált,hogy ők nem ellenzékiek,hanem Magyarország és a magyar nép ellenségei!Mit keresnek az ellenségeink az Európai Parlamentben és a Magyar Parlamenrben? A rájuk szavazó 557 ezer ,illetve összesen 1.840 ezer ember ezen is elgondolkozhatna !

    VálaszTörlés
  5. Magyarország Szemlőhegyi apróklán patkánya !!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  6. Szét is lopták Magyarországot Dobrevék balliberálisaikkal együtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja!úgy hívják ,hogy gyurcsányferi, alias MÉSZÁROS LŐRI !

      Törlés
  7. Magyar gyulölö - haza arulo. !!!

    VálaszTörlés
  8. Bulgár apró luvnya,mást vártatok!

    VálaszTörlés
  9. Ezek a rohadékok előbb-utóbb kitermelnek mégegy Hitlert!

    VálaszTörlés
  10. "Gratulálok" azoknak, akik a DK-ra és egyben erre a "nőre" szavaztak október 13-án. Szégyen, hogy még az EU valamilyen alelnöknek is beválasztotta. Persze mit lehet várni az EU-tól.

    VálaszTörlés
  11. Az ország kiárúsitása, a vagyon lenyulása,a csalások elkövetése,a nép szemkilövetése,után nem a bocsánat kérést/a magyar néptől/ választják , és lemondanának, meghúznák magukat,hanem jó fizetésért kivülről -belűről támadják az országot. Ezek kellettek nekünk?

    VálaszTörlés
  12. Haza arulot vissza hívni meg büntetni!!

    VálaszTörlés
  13. Miért nem lehet az ilyen férgeket letartoztatni ? Ezek a Haza ellenségei ! Máshol 20-30 évre börtönbe zárnák őket ! A politikából ki kéne tiltani egészen őket ! Ennek a sok gazembernek csak a neve Magyar de genetikailag mind más nemzetiségű és az ország ellenségei ! Sajnos tiszta Magyar az országban csak a lakosság 25% a többi mind keverék korcsitúra népség és ők szöknek és ítélik el az igazi Magyarokat ,sajnos .

    VálaszTörlés
  14. Bebizonyította : csak egy hazug,tolvaj Hazaáruló csapatával együtt !

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése