Bojár Gábor is fenyegeti Orbán Viktort

Hol a pofátlanság határa?
“Orbán előbb-utóbb kap egy pofont”

A Klub rádió nevű szekta rádiónak adott interjút Bojár Gábor, a Graphisoft elnöke. Aki még arról is híres, hogy homoszexuális. Ő ezt nyíltan hirdeti magáról. Legyen, minket nem érdekel, és közünk sincs hozzá, de ha már ennyire hirdeti, akkor megemlítjük, örüljön neki.
Szóval ezt mondta Bojár elvtárs Orbán Viktorról:
Orbán Viktor veszélyes
Meg ezt is mondta:
Orbán előbb-utóbb kap egy pofont
Pontosan nem tudni, hogy politikai, vagy fizikai pofont kap a miniszterelnök, de Bojár gondoljuk direkt fogalmazott így.
Bojár szerint Orbán Viktor veszélyes. Hm….miért is, Bojár úr??? A Babaváró hitel miatt? Netán az autó támogatás miatt? Esetleg a 3%-os munkanélküliség miatt veszélyes? Vagy, hogy az ország aranykészletét 3 tonnáról 30 tonnára növelték? Hogy csökken az államadósság? Vagy azért, mert most kivételesen pluszos volt (évtizedek óta nem volt ilyen) az államháztartás? Hogy csökken a SZOCHO? Hogy adócsökkentések vannak? És béremelések? Húúú, ez nagyon veszélyes!
Mondunk valamit, kedves Bojár elvtárs, ami veszélyes:
  • a szemkilövetés veszélyes
  • a 11%-os munkanélküliség veszélyes
  • a 8% államháztartási hiány veszélyes
  • a 83%-os államadósság veszélyes
  • az állami vagyon kiárusítása veszélyes
  • a 8% infláció veszélyes
  • a 13 havi nyugdíj elvétele veszélyes.
Most pedig, kedves Bojár úr, fogja szépen a cókmókját, és húzzon vissza céget igazgatni, mert szemmel láthatóan nem ért a politikához. Azt hagyja meg a politikusoknak!
Köszi, puszi!

www.mindenszo.hu

Megjegyzések

  1. Ki ez az ember , honnan bukkant elő ? Milyen alapon fenyegeti Orbán Viktort ? Persze mondhat amit akar, eddig sem ismerte a nép, továbbra sem vagyunk kíváncsiak rá.

    VálaszTörlés
  2. Nem az az ember aki adja ha nem aki állja .

    VálaszTörlés
  3. A szar ember akkor is az marad ha bojárnak hívják.




    VálaszTörlés
  4. ezt a visszamaradt a fejlödésbeni teremtményt JOL tökön kell rugni, mert azt ugyse hasznàlja-a leirtakbol kifojolag és akkor el van intézve eggyelöre-löre !, ez nem bojàr , hanem bogàr rosszabikbol-irtani mèg nem késö !

    VálaszTörlés
  5. Majd kapsz kettőt, de másodikat már nem fogod érezni te segg

    VálaszTörlés
  6. Aki hülyének született az is marad!

    VálaszTörlés
  7. Most akkor hogy van az, ha minden ilyen flottul megy ebben az országban, hogy Bulgária után a második legszegényebb ország vagyunk az Európai Unióban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. erika kedves, de van akinek dràga!? hol a kutya fülén halgatozik, mit olvas ? a pénzét és hiányt szenved ?!, a hiányát lehet POTOLNI de mgfelelö voalutàval, és akkor talàn könnyebben veszi majd a levegöt !, és FLOTTUL érzi magát:erika kedves

      Törlés

Megjegyzés küldése