Orvoskolléga véleménye a Momentumos Cseh Katalinról

A következő blogbejegyzést dr. Fenke Ferenc urológus főorvos, a Rákosmenti Szakorvosi Rendelő vezető főorvosa tette közzé honlapján „kolléganője”, dr. Cseh Katalin, a Momentum immáron EP-képviselővé választott politikus megnyilvánulásai alapján.
Nagyon érdemes elolvasni.
***
 "Doktor Cs. Katalin avagy A magyar beteg

Mottó: “Ártatlan a kígyó is, míg kicsiny…” (Madách Imre : Az ember tragédiája, hetedik szín)
Alábbi idézetet a Mandiner nevű internetes oldalon találtam. Elolvasásához erős idegzet ajánlott és nagykorú felügyelete mérlegelendő:
“Miniszterelnök úr, van egy rossz hírem. A mi megválasztásunkkal nem unatkozó twitterhuszárokat, nem nyugdíj előtt levezető politikusokat, és nem is kényelmes brüsszeli életben dőzsölő aranyifjakat juttattak mandátumhoz a választók, hanem egy bivalyerős nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkező, elképesztően motivált, hazánk európai jövőjéről tűpontos vízióval rendelkező csapatot. (…) Engem nem csupán felháborít a korrupció, a hazudozás, a kézivezérelt sajtó, a mindent beszövő mutyi, hanem most már ott is fogok ülni azoknál a tárgyalóasztaloknál, ahol a döntések születnek és ahol Orbánt már nem látják szívesen. Nem alibizni megyek Brüsszelbe, hanem kőkeményen dolgozni és változtatni…” (kiemelések tőlem)

Igen, ki tetszettek találni, fenti, harsány és fenyegető gondolatsor szerzője dr. Cs. Katalin orvos, nőgyógyász rezidens, a magyarországi olimpiát megtorpedózó M. nevű párt Kanadában született alapító tagja, EP-képviselője. Amennyiben Önöknek a “bivalyerős nemzetközi kapcsolatrendszer“-ről, valamint “hazánk európai jövőjéről” szőtt “vízió” nyomán netán a valamikor regnált és Magyarországnak felbecsülhetetlen károkat okozó Szabad Demokraták Szövetsége jutna eszükbe, kérem, ne szégyenkezzenek, az áthallás nem véletlen. Amúgy pedig – miheztartás végett jegyezném meg – anno a hasonlóan kicsi és agresszív lenini “csapatnak” 102 évvel ezelőtt szintén “tűpontos víziója” volt Oroszország és Európa jövőjéről… Az eredmény ismert, ma is azt nyögjük.
Enyhítsük émelygésünket alábbi, az orvosi esküben, illetve a Magyar Orvosi Kamara által szerkesztett Etikai Kódexben megfogalmazott nagyszerű idézetekkel:
“Én (…) amikor az orvosok sorába lépek, becsületemre esküszöm, hogy a betegek, orvostársaim és a társadalom egésze iránt a doktori címhez méltó magatartást tanúsítok…”
“Orvosi tevékenységem soha nem irányul emberi élet kioltására (…) az emberi életnek a fogamzástól kezdve megadom a legnagyobb tiszteletet…” (Ennél a passzusnál szíveskedjenek rákeresni bizonyos Papp R.K. és Cs. doktornak a rádió nyilvánossága előtt néhány éve elhangzott könnyed csevejére.)
“Az orvos közéleti tevékenységével vagy közszereplése során az érdeklődés középpontjában áll, ezért etikátlan tevékenységével az egyénnek és a társadalomnak súlyos károkat okozhat. Mindnyájunk közös érdeke, hogy az orvos megőrizze a közélet tisztaságát és az orvos-társadalom tekintélyét.”
“Bizonyos esetekben a gyakorló orvos nem az egészségügy érdekében végzett közéleti szerepvállalása kifogásolható és etikailag elítélendő. (kiemelések tőlem)
Bár meggyőződésem, hogy nevezett kollegina az EP liberális frakciójának tagjaként képes lesz “hazájának” meglehetősen sokat ártani, mégis van egy jó hírem: Cs. doktor NEM GYÓGYÍT ! Hála az égnek, a hölgy nem gyógyít és most már Magyarországon, magyar embereket remélhetőleg nem is fog gyógyítani."
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm e megjelenített ANYAGOT. Bízom abban,hogy valamennyien értelmesen ÉRTIK IS. Abban is hiszek,hogy ítélkezik a közvélemény abban , hogy a medicinában nem lehet OLYAT CSELEKEDNI , tenni ,ami az orvosi...HIVATÁSBAN...valaki is GYILKOS LEGYEN.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ..., viszont, ha ő Kanadában született, akkor egészen másként látja a mi világunkat, mivel,
      gondolom Kanada másként neveli oktatja a gyermekeket, és természetes következményként, ilyen felnőttek válnak belőlük ...

      Törlés
    2. ´hogy ott született az még nem jelent semmit, kérdés menyit élt ott ? Az én gyerekem pl. Norv´giában született, majd 6 hetes korában elkerült onnan - ezek után különbözö országokban élt, de mindvégig magyar gyerek maradt, majd 17 éves korában végleg hazakerült. Akkor tehát ö egy rendes magayr gyerek / ember !

      Törlés
  3. .,.,Magyarországon , Magyar embereket nem is fog gyógyítani!.,.,! ISTEN MENTSEN MEG TŐLED Minden MAGYAR beteget !! Gerinctelen ember vagy !! A SZAKMÁDBÓL IS ,. CSÚFOT ŰZÖL ., !!!

    VálaszTörlés
  4. A MOMENTUM KANADAI, FAJTAJELLEG "CSEH" VÉGLÉNYE BOTMIXERESTÜL PÖRGÖTT BE A MAGYAR KÖZÉLETBE, HOGY TURBÓ FOKOZATBA KAPCSOLVA NÉPSZERŰSÍTSE A MAGYAR BABÁK GYILKOLÁSÁT!!!
    A MOMENTUM (MINT A RÉGI/ÚJ SZDSZ!!!) ISTEN ÉS MAGYARGYŰLÖLŐ GNÓMJAI ÚJRA LEURALTÁK A MÉDIAFELÜLETEKET MAGYARORSZÁGON!!! MIKÖZBEN MINDENT ÉS MINDENKIT MEGFOJTANAK, AKIK SZÓVÁ MERIK TENNI, HOGY A 2-ik VILÁGHÁBORÚ ÓTA 7.000.000 AZAZ HÉTMILLIÓ MAGYAR MAGZATOT VÉGEZTEK KI MAGYARORSZÁGON, HOGY ITT TEREMTSÉK MEG ISTENGYILKOS FAJTÁJUKNAK ÚJ IZRAEL ÁLLAMÁT!!!
    Dr. PAPP LAJOS SZÍVSEBÉSZ PROFESSZOR SZERINT IS
    EZ AZ IGAZI (VALÓBAN MEGTÖRTÉNT!); - MAGYAR BABY HOLOKAUSZT!!!
    Elutasította a cionista Európai Bizottság az Egy közülünk című európai polgári kezdeményezést, amely tiltotta volna a magzatgyilkossággal kapcsolatos tevékenységek támogatását.
    18 tagállamban 1,7 millió aláírást gyűjtöttek össze az Egy közülünk európai polgári kezdeményezés résztvevői, akik azt szerették volna elérni, hogy a náci EU szüntesse be az olyan tevékenységek finanszírozását kutatási, fejlesztéstámogatási és közegészségügyi területen, amelyek emberi embrió elpusztításával járnak!!!
    Az Európai Bizottság azonban május végén elutasította a kezdeményezést. Közölték, nem áll szándékukban jogalkotási javaslattal előállni ebben a kérdésben, mert a tagállamok körében és az ún. Európai Parlamentben (politikai zsidó kibuc!!!) is nemrég folytattak vitát és hoztak döntést az ezzel kapcsolatos uniós politikáról - írja a Magyar Nemzet, amely hozzáteszi, a magyar Nagycsaládosok Országos Egyesülete nem ért egyet a brüsszeli döntéssel, mert szerintük ez épp az európai polgári kezdeményezés eredeti szándékával megy szembe!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=AE-iz1UxKxk

    VálaszTörlés
  5. Pontos DIANÓZIS !!! Műtét kellene az eltávolítására! Dr. Szaki ( mérnök)

    VálaszTörlés
  6. Tömör és a lényeget olvasom a sorok közt. Sajnos mindezt már igen jól tudjuk, mármint amire ez a nőnek sikeredett sejthalmaz végez hazánk és polgárai ellen. Úgy gondolom, igen sokan vagyunk azon véleményen, ennek az egyednek jobb lenne visszaköltözni oda, ahol a napot meglátta, leginkább a saját érdeke miatt.

    VálaszTörlés
  7. Szerintem minden ellenzéki vezető és vezetőségi tag, valamint néhány feltörni készülő forrófejűre ez jellemző: hazaárulás, lopás, hazudás, emberek hülyítése.

    VálaszTörlés
  8. Ez a soros csicska transzgender féreg Magyarország szégyene !

    VálaszTörlés
  9. Hogy erezne magat egy bivalyeros hatterfalakkal rendelkezo zarkaban a Sorossal es tobbszaz liberalis nemzetkozi szelhamossal, valamint magyar kiszolgaloikkal, Donathtal Szel B.-nal es meg legalabb 150 magat magyarnak nevezo, idegenberenccel, fejenkent 500 evre itelve. Tu pontosan 500.-ra. Quantanamon esetleg Sziberiaban. Elmennek, mint bortonok biztonsagaert felelos, rabok panaszait meghallgato emberi jogi aktivista, meghallgatni eszreveteleit, javaslatait es orvosolnam is a magam modjan. Azt nem arulom el hogyan.






    VálaszTörlés
  10. Születésnapján egy abortuszpárti szervezet, nevezetesen a Planned Parenthood javára gyűjtött támogatásokat közösségi oldalán. Az akcióból jókora botrány lett, ugyanis kiderült róluk, hogy akár a már megszületett, életképes babák "abortálását" is támogatják, valamint az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma szervkereskedelem miatt indított vizsgálatot ellenük. A kampány végül nem ért célt, ugyanis alig néhányan adakoztak az amerikai abortuszklinika-hálózatnak. "Ez tehát a halál kultúrája, ezzel szemben mi az életet képviseljük. Minden élet Istentől származik, tehát szent, ezért számunkra ez a legfontosabb védendő érték" - ezzel a szöveggel tett közzé videót az Alapjogokért Központ jogi elemző- és kutatóintézet Cseh Katalin életellenes kampányával kapcsolatban. Felidézik a momentumos politikusról készült hangfelvételt, amelyen kuncogott beszélgetőpartnere botmixeres kijelentésén. "Cseh rádióinterjúját hatalmas felháborodás követte,

    VálaszTörlés
  11. Cseh egy liberál fasiszta, mint több más EU-s potentát is. Barley, Vera Jourova, korábban Sargentini, és számomra feltűnő, hogy ezek a véresszájú magyargyűlölők csaknem mindannyian nők.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor még nem említetted Vadai Ágnest, Szabó Tímeát, Donáth Annát, Dobrev Klárát ( a sorrend nem számít)akik szintén erről a tőről fakadtak a képzésüket illetően. Férfiak is vannak szép számmal, de említésre méltó a Fekete Győr András, Karácsony Gergely, de továbbképzést kaphatott Gyurcsány Ferenc is. Mind-mind hazaárulók, a magyarok szégyene és bosszantói. Bizonytalanságot, nyugtalanságot idéznek elő a békés nép körében, akik csak boldogan és nyugalomban szeretnének élni. Számukra már nagyon hosszúra nyúlt az Orbán kormány 10 éves regnálása. Az előttük álló még 2 évbe bele is nyugodtak, de többet a húsos fazék nélkül, hatalom nélkül, már nem tudnak elképzelni. A türelmük végleg elfogyott, ezért aztán minden külső segítséget igénybe véve a kormány megdöntésén szorgoskodnak. Hogy a hatalommal mit kezdenek még víziójuk sincs.

      Törlés
    2. Nekem még a szüleim és az öregek mesélték, hogy a vörös hadseregben szolgáló nők kegyetlenebbek voltak mint a férfiak. Ez érthető is, mert a férfi ellenfelet lát, a front másik oldalán lévőkben, a nő ha egy utópisztikus elképzelés hatalmába kerítette, ellenséget mindenkiben, aki nem az oldalán áll. És a kettő nem ugyanaz. A képviselők pedig tetszik nem tetszik pártkatonák.

      Törlés
  12. Köszönet a részemről is a kisasszony dolgairól szóló írást. Ami nagyon sajnálatos, mindez valós igaz ! De ezt már régóta tudjuk róla és róluk !!! Ami viszont még inkább sajnálatos, hogy annyian amennyien vannak hazánkban aljas, polgári értékek ellen gyűlölködő aktivistáik, szavazóik. De mindezt a teljes ellenzékre is elmondhatom. Amit a legjobban sajnálok, hogy a polgári honfitársaim ölbe tett kézzel nézik amit ezek művelnek.

    VálaszTörlés
  13. Ez a luvnya , társaival együtt echte náci !

    VálaszTörlés
  14. amennyit provokálod a normális gondolkodású embereket,ne csodálkozz ha valami baj fog érni!

    VálaszTörlés
  15. Cseh Kati,sokan ellenzéki pártnők semmit- semmit csinálják a náciért‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ EZ ÁRTATLAN‼️‼️‼️‼️‼️‼️

    VálaszTörlés
  16. Cseh Katalin. Gyurcsánynét nem kapirgáltad és a többi elvtársnődet ?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése