Gyurcsányéknak az Orbán-gyűlölet élvezeti cikk

Vastag a bőr a képükön!
Nincs hét, hogy Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára ne adna hangot aljas, a magyarokat mindig lenéző, azokat elmebeteg, demens nyomorultaknak tekintő gondolkodásának.

Most Kövér László házelnök zuglói előadását, pontosabban egy kérdésre adott válaszát használták ürügyként Orbángyűlöletük mantrázására. A lopakodó liberalizmussal kapcsolatos kérdésre válaszolva a házelnök elítélte a pedofil papokat, majd a homoszexuálisok házasságáról, a gyerekek általuk történő örökbefogadásáról azt mondta: „Erkölcsi értelemben, semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze.” Hozzátette: „Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.”
Mindez „természetesen” kiváltotta a melegek képviselőinek ordas haragját, a Budapest Pride aktivistái a sorosista Amnesty International, valamint a TASZ támogatásával tüntetést szerveztek a Kossuth térre minden idők legtrágárabb molinóját lobogtatva. Amiből természetesen a Demokratikus Koalíció sem maradhatott ki. Sunyi módon persze elhatárolódott a trágár stílustól, ugyanakkor a parlament ablakából kilógatott szivárványos zászlóval és a szóvivő nyilatkozatával jelezte, hogy nagyon is támogatja a tüntetést.
De hogy bemutassák, hogy Dobrev Klára és férje még annál is aljasabb, mint amit a legelkötelezettebb nemzeti gondolkodású emberek tartanak róla, szóvivőjük beleszőtte reakciójukba a „köteles beszédet” is. Így mondta Rónai Sándor: „…egy közjogi méltóság nem engedheti meg magának, hogy fenyegessen kötéllel választópolgárokat…” Ez az aljasságnak azért a csimborasszója, mert Kövér annak idején sem fenyegette meg akasztással a baloldali szavazókat. Mindezt Gyurcsány maga találta ki, amivel Debreczeni József: Az új miniszterelnök című, róla szóló könyvében el is büszkélkedett. Elbüszkélkedett azzal, hogy hazugság volt az egész, de „bejött”, mert választást lehetett vele nyerni.
A bőr annyira vastag az elvetemült Gyurcsány házaspár képén, hogy most nem átallottak ismét előjönni a kötelezéssel, hátha most, kampányfinisben is hoz még valamit a konyhára. Ezzel Dobrevék a magyar Alaptörvénnyel szemben pártját fogják azoknak az azonos neműeknek, akik gyereket akarnak örökbe fogadni, akik a gyerekek életét akarják egyszer s mindenkorra megnyomorítani, sokak szerint torz személyiséggé formálva őket a többség által nem véletlenül elvetett meleg kapcsolatukban.
Kövér László ezt következetesen elutasítja, a Gyurcsány-Dobrev kettős teljes erőből pártolja. Kövér László foggal-körömmel védi a nemzetét, a Gyurcsány-Dobrev kettős pedig ezerrel árulja a hazát. A vérliberális Európai Uniónak, a nemzetállamokat végképp megsemmisíteni szándékozó Európai Egyesült Államoknak. Sajnos, még akad ember, akiket megtévesztenek, bár – remélhetőleg – egyre kevesebb.
A módszerekben azonban, mint láttuk, Gyurcsányék nem válogatnak. Nekik az Orbán-gyűlölet élvezeti cikk.
Horváth K. József - https://leander.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. A lumpen bolsi komcsi hazánk ki emelkedő alakja, a Szemlőhegyi gyurcsótány és gyurcsótányné mint mindig komcsi szokásnak megfelelően saját maguk által elkövetett galádságaikat próbálják ellenfelükre kenni, az áprilisi választás előtt egyik prominensük harsogta hatalomra kerülve az Andrássy úti lámpavasakat,56 hoz hasonlóan fogják használni fideszesekkel fogják díszitteni,egyik ellenzéki párt se(határolódót el) szolt ellene!
    Ez a patkány nem csak Orbánt gyűlöli hanem ugyan olyan hévvel (akár Sztálin a népét, kik nagy részét marha vagónokban deportálta Szibériába) az istenverte népet,kik vezérüket, a szavát soha meg nem másító (mi komcsiknál ez nem hogy nem szokás,hanem egyenesen erény,öszödi hegyi beszéd idézett; HAZUDTUNK REGGEL ,DÉLBEN ,ESTE és mindig) ergo szava hihető a Magyar nép érdekeinek érdekében küzdő, ha úgy tetszik harcoló Orbán Viktort támogatva áll csatasorba,a Magyarország ért " A HAZA MINDEN ELŐTT" , gyerekeiért,unokáiért, a család ért!
    Ezzel szemben ez a semmihez nem hasonlítható izé ,a Hazát el árulva írt nem rég merkelisztán kancelárjának muttinak Hazánk ellen uszítva, könyörögve, meddig vár még Magyarország elfoglalásával! 56-ban hogy kerültek hatalomba bolsevik őseik a kommunista Szovjet unió segítségével,napjainkban a Szovjet unió Moszkvából Brüsszelbe költözött soros zsoldos liberált komcsikkal akarja Magyarországot újból gyarmati sorba sűlyesztve rabszolga sorba taszítani!
    Mind ez dió héjban,mindent leírni mit ezt a izé kommunista csürhéjével elkövetett,szinte lehetetlen,de emlékeztetőül talán nem árt !
    2004-2010 közötti időről mélyen hallgatva, felejt el számot adni, kezdhetnék a ballibsik által ellopott IMF hitellel, a 4 metró msz(m)p -szdsz kormányzás alatt el lopott milliárdok, gyanítom Luxemburgba az isiász függő országában kellene kutakodni, de említhetném a kormányzati negyedre költött milliárdokat is mely a tervezés elején állt le de milliárdokat fizetek ki sameszaiknak,a privatizációból szerzet rabolt összegekről se feledkezünk meg,a 13. havi nyugdíj 2010 előtti el törléséből eredő nyereség is az isiászos Luxemburgi offshor cégekbe landolhatott , energetikai ipar Nyugati kézre játszása bankok el adása értük kapott korupcíós kenőpénzek ,Deviza hitelek bevezetése,repülőtér bérbeadása,ALSTOM több milliárdos mutyija, Malév,MOL, eladásából,privatizációjából szerzet milliárdok el tünéséről el lopásáról kellene számot adni az msz(m)p-szdsz kormánynak,mit 2009 ben fletó az öszödi patkány módjára elmenekülve lőcsölt libajnaira, amit a hazaáruló mocskos bolsevik komcsi+libsi szdsz tovább passzolt a következő Fidesz-Kdnp kormányra és velük együtt a népre,míg az ócska szarházi tróger öszödi az ellenzék vezér ürüje fleto abban a Szemlő hegyi villában kígyózva isiászosodik amit apósa a pufajkás apró antal komcsi módon lopott el tulajdonosától, kit a komcsi érában családostól Recskre deportáltatott!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése