Fekete-Győr András olimpiagyilkos, a Momentumot is elárulta

Fekete-Győr Andrásnál nem sok kellemetlenebb figurája van a magyar közéletnek. A Momentum Mozgalom vezetője előbb kicsinálta a budapesti olimpiai álmot, most pedig aláfeküdt az MSZP-nek és a DK-nak is. Pedig…

Nézzük mit mondott a mandinernek Fekete-Győr András az egykori állampárt jogutódjával kapcsolatban 2017. március 7-én.
Hogy koalícióra lépünk az MSZP-vel? Az életemet teszem rá ide önöknek erre az asztalra, hogy ez nem fog megtörténni.
Amellett, hogy most elég nagy bajban van életileg Fegyőr, haladjunk tovább és vizsgáljuk meg, hogy mit nyilatkozott a lila ködből kilépő percember Gyurcsány Ferenccel kapcsolatban a 24.hu-nak.
(…) nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből.
Kérdés: melyik pártokkal kötött választási együttműködést a Momentum az önkormányzati választás előtt? Igen! Többek között az MSZP-vel és a Gyurcsány-párttal, a Demokratikus Koalícióval.
Ha valami szimpatikus volt eddig a Momentumban (a színén kívül nem sok…), akkor az volt, hogy utálta a kommunistákat és a gyurcsányosokat – mondjuk ezt a kettőt nem kell feltétlenül elkülőníteni. Erre most fogja magát a szemmel láthatatlan pártocska és összeállt ezekkel is. Még a végén együtt éneklik majd az Internacionálét is.
Fekete-Győr és haverjai átvertek mindenkit, még a híveiket is – azt a keveset, mert ők is azért álltak közéjük, mert gyűlölték a komcsikat. Most meg össze kellene fogni. Úgy tűnik ez nem is megy gördülékenyen. Azt írja a Magyar Hang, hogy
Újabb ember távozik momentumos tisztségéről, ezúttal a kommunikációs igazgató. Naszádos Zsófia – információink szerint – azonnali hatállyal válik meg a posztjától. (…) a távozás összefüggésben van azzal, hogy a Momentum hivatalosan is összeállt a baloldali pártokkal – az MSZP-vel, a Demokratikus Koalícióval és a Párbeszéddel – és közösen indítanak polgármesterjelölteket Budapesten.
Magam is ismerek momentumost. Egyetlen egyet. Ő is kiakadt a fene nagy összeboruláson. Gyűlöli Gyurcsányt – kicsit jobban, mint Orbánt –, lenézi az MSZ(m)P-seket, semmibeveszi a Párbeszédet. Ő momentumos. Volt.
https://ezatuti.blogstar.hu/


Megjegyzések