Sargentini őrjöngött egy nagyot

 Újra támad a magyargyűlölő!
Az Európai Bizottság első alelnöke megvédte Jean-Claude Junckert. Judith Sargentini szerint felháborító, hogy még mindig nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárásban. Erről szólt a legújabb Soros-szeánsz Brüsszelben.

Csütörtökön, az európai parlamenti LIBE-bizottság (állampolgári jogi szakbizottság) azért szervezett meghallgatást, hogy arról döntsön: a Sargentini-jelentés alapján elindított hetes cikkely szerinti eljárást továbbra is fenn kell-e tartani Magyarország ellen vagy sem.
Soros György jobbkeze, Frans Timmermans az Európai Bizottság (EB) első alelnöke az ülés elején először köszönetet mondott a LIBE-nek, hogy „napirendre tűzték ezt a témát”. Timmermans szerint a legutóbbi meghallgatás óta nemhogy javult volna Magyarországon a helyzet, hanem épp ellenkezőleg, az rosszabbodott. „Az aggályokra ez idáig nem találtunk megoldást” – fogalmazott. Később pedig Jean-Claude Juncker védelmére kelt (a kormányzati tájékoztatókampány kapcsán), szerinte meg kell védeni az EU vezetőinek becsületét, mert Magyarországon „sötét képet festenek az Európai Unióról”.
Felszólalt a jelentést jegyző bevándorláspárti Judith Sargentini is, aki azért borult ki a bizottság ülésén, mert szeptember óta nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárás ügyében. A holland politikus szerint a labda az Európai Tanácsnál, a román elnökségnél van, s mindenképp fel kell gyorsítani az eljárást, szükséges egy „ütemterv”.
Én mindent Önök elé terjesztettem”
– mondta Sargentini, majd hozzátette: most Önökön a sor.
Teljesen egyértelmű, hogy Timmermans és Sargentini újabb támadást akar indítani Magyarország ellen – még az EP-választások előtt.
Gál Kinga, a LIBE fideszes alelnöke így kommentálta a Soros-szeánszt:
A szappanopera újabb fejezete volt, amelyet már mindenki un".
Nagy Gábor - www.888.hu

Megjegyzések

  1. Ez a két szar darab hamarosan őket meg illető helyre kerülnek ,a politikai trágya dombra !!!

    VálaszTörlés
  2. Hát persze, hogy őrjöngenek, annyira ők sem félkegyelműek, hogy ne látnák : kezd befellegzeni nekik!!-legalábbis remélem, ez történik május 26. után!!!!!

    VálaszTörlés
  3. https://www.liberation.fr/planete/2019/03/14/selmayrgate-conflit-d-interets-mensonges-et-suicide_1715168?fbclid=IwAR20RIfztWrdhgH3s5Iv3WvOjwuRGl4WIIhRw4f7aVSqOwrimoJway7KXJI&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201903
    már minthogy ezt védte meg timi?

    VálaszTörlés
  4. Lángosképü majom és a komcsika megint sivítozik,minek is? Nem érdekes és nem is érdekel a világon senkit,mert már nem sok van nekik hátra, ennyike

    VálaszTörlés
  5. Ismét csak azt tudom mondani, ez is egy liberális szarházi ostoba gyűlölködő liba, levele, el fog tünni a süllyesztőben a libsi munkatársaival együtt.

    VálaszTörlés
  6. Hazájának tartott Hollandiával ( népével) benne a béka segge alá süjett pártjával kellene ilyen infantilis vehemenciával foglalkoznia,ennek a soros zsoldos,balliberált, moslék, undorító gender egyednek !!!

    VálaszTörlés
  7. A válasz abban kellene keresni, hogy a magyar politika a holland kolonializmusra tekerje a figyelmét. Mert a Kolonializmus elégületlen bűn.

    VálaszTörlés
  8. Nagyon sietne megbuntetni Magyarorszagot!Neengedjuk neki megvalositani Soros tervet!Rakell mutatni,hogy eddigi munkajuk soran minden hazugsagra alapul az ellenzeki partocskak jelentgetesei szerint!A kormany a helyen marad meg 2030- ig a magyar nemzet valaszt es igy is lesz!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése