Így gyűlöl Márki-Zay szeretetének hatalma

Vicc ez a pali!
A szeretet hatalma vádol, gyaláz, lejárat Hódmezővásárhelyen. A lokális műkedvelő nem bír magával és úgy tűnik van a fejénél is sötétebb része. A lelke.

Legalábbos erről tanúskodnak Toroczkai László legutóbbi Facebook bejegyzései, amelyekben a Mi Hazánk Mozgalom vezetője egy egészen érdekes esetről számolt be. Történt, hogy a csongrádi városban is létrejött a Mi Hazánk helyi szervezete.
Haladjunk szép sorban. Íme az ezzel kapcsolatos első poszt részlete Toroczkai oldalán.
Helyi elnökünket, Balog Norbertet berendelte a polgármesteri irodájába, ahol lejárató kampánnyal fenyegette meg arra az esetre, ha mi is polgármesterjelöltet és képviselőjelölteket indítunk. Azt is megtudhattuk, hogy az lesz a legkevesebb, hogy szélsőjobboldalinak, fideszesnek fognak minket nevezni a rágalomhadjárat során (ezt a balliberális propagandát már ismerjük). Érdekes, hogy Márki-Zay Péternek akkor nem volt baja a "szélsőjobboldallal", amikor a Betyárseregtől azt kérte, hogy adjanak neki testőröket a fórumaira a kampánya során, csak most, amikor a bársonyszékét félti.
A szeretet hatalma ugye. Nem kevesebbet állít a Mi Hazánk Mozgalom elnöke, mint azt, hogy lejárató kampány indul majd ellenük. Persze szigorúan a szeretet hatalmának égisze alatt. Márki-Zay, aki a rettegéssel nyert választást egészen érdekes jellemrajzot alkot meg magáról. Attól kell tartani, hogy valami nem stimmel nála fejben, de ami még nagyobb baj, az az, hogy talán lélekben sem. Ez egy nagyon sötét embernek tűnik innen nézve és most nem az agyi kapacitásaira gondolok. Egy hatalomért remegő polgármester képe rajzolódik ki előttünk. 
No, de tovább is van. Mert úgy tűnik, ha fenyegetésről van szó, akkor a szeretet hatalma nem tétlenkedik. Ma újabb poszt született Toroczkai László oldalán. 
A korábbi fenyegetésének megfelelően máris a saját Facebook-oldalán (Márki-Zay – a szerz.) kezdte meg a lejáratásunkat. Már a bejegyzésének a címe is aljas hazugság. A helyi elnökünket, Balog Norbertet 20 éve ismerem, egy kikezdhetetlen, tisztességes, megvesztegethetetlen, szerény hazafi, többgyermekes családapa. Márki-Zay Péter már a bejegyzése címében rögtön hazudik: azt írja, hogy Balog Norbert Lázár János vadásztársa. Ezzel szemben a valóság, hogy Balog Norbert kezdő vadász, nem tagja vadásztársaságnak, ezért önkéntes vadkár elhárító munkával tudott csak vadászni, és 2017-ben több tucat másik önkéntessel volt vadkár elhárító Hódmezővásárhely környékén, de soha nem vadászott együtt Lázár Jánossal, azonban például Márki-Zay egyik fő támogatójának, a Jobbik helyi elnökének a földjeit is őrizte önkéntesként. Akkor neki is vadásztársa volt? 
Nagy a baj. Tényleg nem is fejben, hanem lélekben. Bevallom, innen nézve nekem tök mindegy, hogy kivel vadászik Balog Norbert. Lövésem sincs róla, hogy szokott-e puskát ragadni. Itt a lényeg az, hogy mit művel Márki-Zay. Elképesztő. Szegény Balog még el sem indult a választáson, még csak kampány sincs, de a szeretet hatalma máris nekiesett. Beteges… Mit hoz még a szeretet nevében Márki-Zay a vásárhelyiekre? Elképzelni is nehéz… Mindenesetre ijesztő hetek, hónapok előtt állunk.

 Kecskés István - https://ezatuti.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. A mellette álló le szerepelt, bukót, msz(m)p-s miniszterelnök aspiráns Szegedi mafia vezér kiskirály rolex lacó a buvár kund meg szégyenítő, Maldiv szigeti halak rémét látva mint mentorát teljesen világos hogy ki is ez a jellemtelen fos, márki gender köcsög!
    Két hazaáruló ócska prosti politikus,hitelűk mint egy marék fing vagy még annyi se!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése