Gyurcsány elképesztően nyálas videója

Sőt, még rosszabb: azzal fenyeget bennünket, hogy soha nem adja fel küzdelmet (ún. ellenállás), mert a jövője a magyar és az európai politika.

Hasíthatott volna az üzleti életben – mi az, hogy; nagyon is! –, sőt, a Harvadra is hívták tanítani – naná! –, de ő nemet mondott a csábító lehetőségekre. Mit neki a csillogás, a pompa,
az őszödi böszme szíve nemzetéért és kontinenséért dobog, hogy a gyanútlan netpolgár könnye szinte csorog.
No, azért ne essünk át a ló túloldalára, még ha kurva sok bort is ittunk már ezen a kellemes vasárnapon, és még ha lírainak is tetszik, hogy a „nemzeti elkúró” lemondásának tízéves évfordulóját ünnepeltük a napokban.
Döbbenetesen szánalmas videóval jelentkezett ugyanis Facebook-oldalán Gyurcsány Ferenc egykori hazugságminiszterelnök, az országot tönkretevő, a határon túli magyarokat kirekesztő balliberális gyalázatkormány főkolomposa.
„15 év személyes története 5 percben. Küzdelmek, sikerek, áldozatok. Megállás és újraindulás. Szenvedéllyel, őszintén” – ajánlja a kis filmecskét a gyanútlan honpolgár figyelmébe. Máris egy „egykattintásos” hazugsággal, hiszen a szenvedélyes őszinteségben az 5 perces maszlag tulajdonképpen 6 és fél percre rúg.
Persze kicsire nem adunk, nagy meg nem számít, különösen aki „reggel, éjjel meg este”.
A másfél évtizedes kamusztoriból valahogy kimarad a gúnyhatárokon kívül élő nemzettársak elleni 2004-es uszítás, a lazán lekurvázott ország – nem kicsit, nagyon! – eladósítása és kiárusítása. A feledés homályába merül, hogy csak „úgy tettek, mintha kormányoztak volna”, vagyis a „szarból” sem tudták visszahozni... A „trükkök százai” a történelem távlataiból nézve reformok sokaságának tetszenek. A 2006-os tüntetések vérbe fojtása, a szemkilövetések és lovasrohamok helyett a jobboldal erőszakos puccskísérletéről hallunk, midőn a határozott kéz próbálta megóvni a nyugalmat és a biztonságot. A baloldal széthullása, permanens, szabdalásos cicaharca pedig DK-s diadalmenetté fényesedik.
„Őszöd fogva tartott bennünket”
– így hangzik az egybites viccvideó tán egyetlen tűpontos megállapítása.
Gyurcsány Ferenc máig nem szabadult a fogságból. Az ellenzék pedig Gyurcsány Ferenc keresztapai rabságából. Így amikor azzal fenyeget, hogy soha nem adja fel a küzdelmet, mert „jövője és hivatása az európai politika”, akkor az a csendes többség számára tulajdonképp biztatással ér fel.
Hiszen csak azt a bizonyos kávét kell kikérnünk.

ÍME A VIDEÓ!

Pintér M. Lajos - https://ezatuti.blogstar.hu/


Megjegyzések