Román zászlóval gyalázták meg Kossuthot

Elég volt!
Máriaradnán tombolt a magyargyűlölő, útszéli román barbarizmus. Egy uszító izomdák honpolgár a kék-sárga-piros trikolórral esett neki nemzetünk büszkeségének.
Szinten lépett a centenáriumi aljasság Romániában. Undorító, aljas cselekedettel taposott bele a magyarság érzékenységébe egy agyatlan honfi, aki nagy ívben tesz az uniós soros elnökségével járó, európai humanizmusnak nevezett takonymaszlagra.

Hegyeset sercentett a békés együttélés forró (forrongó) levesébe.
Keleti szomszédunknál ugyanis

a hol sunyin lopakodva, hol tesztoszteronalapon térfoglaló gyűlöletnek továbbra sincs határa, se a hétköznapi pofátlanságnak.

Román zászlóval takarták el, majd ismét láthatóvá tették a Kossuth-emléktáblát Máriaradnán – számol be az erdélyi magyar sajtó a döbbenetes magyarellenes uszításról. Az Arad megyei búcsújáróhelyen 1902-ben avattak Kossuth-emléktáblát a házon, ahol 170 évvel ezelőtt megszállt Kossuth Lajos, útban az emigráció felé a magyar forradalom és szabadságharc 1849-es leverése után.
Az egyszeri kőbunkónak 2019 januárjában elege lett a 117 éve büszkén szemlélődő Kossuthunkból. Az ingatlan jelenlegi, román tulajdonosának olyannyira megdagadt a keble a hazug centenárium gyomorforgató nacionalizmusától, hogy a törvényekre is fittyet hányna román zászlóval hányta le az emléktáblát. Heteken át röhögött a markába a hatóság is, mígnem méltóztattak letör(öl)ni a gyalázatot.
Büntetésről persze szó sincs. Tán még jutalmat is kapott? Ilyen ez a dák birkaiskola.
Semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek...
https://ezatuti.blogstar.hu/

Megjegyzések