„Kormánykutyák, csicskák, verjük @gyon őket!”

Meddig tűrjük?
Tavaly év végén kezdődött, hogy az ECHO TV, illetve a jobboldali médiumok stábjait a tüntetők elkezdték inzultálni, vagyis az ellenzéki sajtóorgánumok, illetve az ellenzéki politikusok hergelése a legutóbbi szombati kormányellenes demonstráción eljutott a fizikai inzultusig – hívta fel rá a figyelmet Bohár Dániel Jó reggelt! című műsorunk hétfői adásában arra reagálva, hogy szombaton a Várkert Bazárnál a tüntetők egy csoportja rátámadt az Informátor című műsorunk stábjára forgatás közben. 

Bohár Dániel emlékeztetett, az egyik decemberi tüntetésen egy jobbikos brigád uszította az embereket a stáb ellen, most szombaton pedig éppen Horváth Csaba szocialista politikussal próbáltak interjút készíteni, amikor egy csoport körbeállta őket, elképesztően trágár szavakat zúdított feléjük. ez pedig a következőkben csúcsosodott ki,
kormánykutyák, csicskák, verjük agyon őket! 
Bohár Dániel közlése szerint csupán az operatőr kolléga leleményességén múlott, hogy az agresszív tüntetők nem tépték ki a kezéből a kamerát, de sikerült megrongálniuk azt.

Kiemelte, a biztonsági őr munkatársaknak köszönhető az, hogy nem történt komolyabb incidens.

Arra a műsorvezetői kérdésre, hogy a balliberális sajtó azt terjesztette, kollégánkat kitiltották a Parlamentből, Bohár Dániel elmondta, ebből egy szó sem igaz, bár ez megszokott az ellenzéki újságíróktól, hogy egy félhír alapján úgy tálalnak egy történetet, mintha igaz lenne.
Ismét kijelenthetjük, a balliberális sajtó hazudott egy jókorát 
– tette hozzá.

Teljes beszélgetés ITT tekinthető meg!

Megjegyzések