Tordai Bence már mentegeti a bőrét

A hét elején influenszerré avanzsált parlamenti képviselő sajtótájékoztatón beszélt az elmúlt napok eseményeiről. Tordai többek között azt szeretné, ha a rendbontások egészen karácsonyig elhúzódnának.


Tordai Bence elmondta, hogy jelenleg is egyeztetnek arról, hogyan lehet még hatékonyabb, még "békésebb" és még több embert megmozgató tüntetéseket, illetve útlezárásokat, blokádokat szervezni a következő napokra nemcsak Budapesten, hanem szerte az országban. A Párbeszéd képviselője tehát a Soros-féle forgatókönyv alapján le akarja bénítani az egész országot pár száz emberrel polgári ellenállás címszó alatt.
Ezzel csak annyi a probléma, hogy úgy nehéz lesz lebénítani az országot, ha az emberek többsége elítéli a Soros-csürhe vandalizmusát.
Ráadásul az "ellenzék" parlamenti bohóckodása sem nyerte el a magyarok többségének tetszését.
Tordai szerint a Párbeszéd minden alkalommal azt kérte, hogy az emberek vigyázzanak egymás testi épségére. A politikus a tüntetéseken zajló vandál, agresszív viselkedésre vonatkozó több kérdésre válaszolva megerősítette, hogy ugyan nem ért egyet azzal, ha a tüntetők rendőröket dobálnak, de
szerinte egy kis dulakodás elfogadható.
A képviselő ezek szerint lemaradt az előző napok történéseiről, és arról, hogy a "békés" provokátorok a lehető legsokoldalúbb módszerekkel próbálták rávenni a rendőröket arra, hogy azok fellépjenek ellenük, hogy utána játszhassák az áldozatot.
Tordai Bence azt is elmondta, hogy még ő maga is felszólalt annak érdekében, hogy a "tüntetők" ne bántsák a rendőröket. Ebből viszont úgy látszik, hogy a randalírozók nem adnak sokat a Párbeszéd képviselőjének szavára. 
Tordainak a nagyratörő tervei helyett inkább azt javasoljuk, hogy nagy szavak helyett előbb inkább a fogalomtárát bővítse ki.
Zelenka Dóra - www.888.hu
 

Megjegyzések

  1. Aljas bolsevik,maga az a szó hogy bolsevik mindent el árul róla és balliberátor követöiről!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jó szó a bolsevik. Eredetileg (orosz) többséget jelent. Nem akarunk többséget a moslékoknak.

      Törlés
    2. A bolsevik egyben jelenti azt is,hogy a többségüket aljas,megtévesztő hazugsággal állították be! Tehát a bolsevik jelentése mára a hazudozó Marxista-Leninista -Moszkovita kommunista proli-gengszter bagázs jelzőjeként értendő !

      Törlés
  2. Ezekenek se Istenük se hazájuk nincs ,nem tisztelik az ünnepet sem advent a várakozást és el csenedesülést jelenti, hogy lélekben is fel készüljünk a megváltó születésére! El hiszem, hogy Tordai nem tudja miről beszélek? de azért valami ,csak ragadt rá másoktól ha már otthon nem tanitották meg semmiere sem? Ronda egy népség!!

    VálaszTörlés
  3. Az ilyen ember nem való politikusnak, nincs helye a Parlamentben. Nem az embereket képviseli, hanem, mint egy marionett bábu a madzag végét rángató akaratát teljesíti. Egy normális megszólalása sem volt eddig a Parlamentben, csak pocskondiázni tud, politikushoz nem illő szavakkal és viselkedéssel. A szókincse meg valóban nagyon szegényes. Ideje lenne egy kicsit kulturálódni, mielőtt politikusnak menne. Ez az ember csak a gyűlölködéshez, zavargások keltéséhez, ocsmány, közönséges beszédhez ért. Szégyen!

    VálaszTörlés
  4. Privátban már rengetegszer próbáltam tanítani ezt a neveletlen, modortalan, fennhéjázó és gusztustalan, magát képviselőnek nevező, de igazából annak egyáltalán nem mondható népellenséget. Olyan ez mint amikor azt mondjuk, hogy van rendőr, meg van akin csak rendőr egyenruha van, de nem rendőr. Ez a Bence nem képviselő, csak képviselői igazolványa van, de fogalma sincs arról, mi is a nép képviseletének hatalmas és lelkiismeretes, bizalmon és megtiszteltetésen alapuló munkája. Ő és a többi bohóc példát adott arról, hogy semmilyen módon nem szabad bizalmat adni az ilyen férgeknek. Ezek visszaéltek a választóik bizalmával, elárulták népüket, beleharaptak abba a kézbe amelyik enni adott nekik. Ők az emberiség szégyenei. Kérem honfitársaimat, hasonlóan ítélték el ezeknek a förtelmes áspis kígyóknak a viselkedését és soha többé ne engedjük őket a hatalom közelébe!!!

    VálaszTörlés
  5. Egy uninteligens erőszakos kis senki !!! Nem tudom hogy miért hagyják hogy ez a pojáca igy viselkedjen !! Szégyen hogy beengedik az Országházba !!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése