Macron a molenbeeki no-go zónába megy kampányolni

Végre megint a kedvencei között lehet.


Németország után Belgiumban folytatja európai körútját Emmanuel Macron. A francia elnököt a kétnapos hivatalos látogatása első napján a királyi pár fogadta, ezután a miniszterelnökkel folytatott megbeszélést az Európai Unió jövőjéről. A tárgyalás során Macron leszögezte, továbbra is kiáll a közös európai hadsereg gondolata mellett.
A mai napon sem tétlenkedik sokat a francia emberek 71 százaléka által elutasított államfő,
Brüsszel Molenbeek nevű, főleg muszlim bevándorlók lakta negyedében folytatja programját, ahol egy munkavállalást segítő közösségi házba látogat.
Molenbeek a 2015-ös migrációs válságot követően tett szert világhírnévre, ugyanis ebből a negyedből szervezték mind a párizsi, mind a brüsszeli terrortámadást.
Két évvel ezelőtt a 888 stábja is ellátogatott a brüsszeli terroristakeltetőként ismert kígyóverembe. A rendkívül tanulságos videót IDE kattintva lehet megnézni.
Azt egyelőre nem tudni, hogy Macron ezúttal is fényképezkedni fog-e migránsokkal, mint a legutóbb. A lehetőség mindenesetre adott, Molenbeekben nem nehéz közel-keleti és afrikai bevándorlókba botlani.
Horváth Tamás - www.888.hu

Megjegyzések

  1. érdekes... micron mindennel foglalkozik csak franciaországgal nem..pedig tudhatná, hogy diplomáciai aranyszabály, hogy stabil belpolitikai helyzet hiányában nincs eredményes külpolitika...

    VálaszTörlés
  2. Tuti, hogy gyalog és egyedül fog bemenni Molenbeekbe, városnéző turistának álcázva magát :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése