Lebukott a magyarellenes provokátor

Egy tanulságos vitarészletet osztok meg önökkel. 
A középpontban ezúttal is a liberális csúsztatás sokszor könnyedén feledésbe merülő gyöngyszemét teszem asztalra, hogy jól lássuk, a ballibek elnéző, a lényeget eltussolni akaró mondatai mögött miként húzódik meg a két lábon járó veszedelem, esetünkben a migráció és a vele kéz a kézben járó terrorizmus támogatása.

Az Echo Tv Angard című műsorában Nagy József, a balliberális 24.hu képviseletében mentegette a migránsoknak átadott névtelen bankkártyákat, ami további durván erőteljes segítség az illegális bevándorlás sunyi eszkalálásához. Az pedig külön sajnálatos, sőt elfogadhatatlan, hogy a kártyákra a tagállamokat meg sem kérdező Európai Unió is komoly összegeket tölthet fel, egyebek mellett a magyarok által befizetett adóforintokból is, amiből természetesen bármit lehet vásárolni. Élelmiszert, ruhaneműt vagy éppen fegyvert, robbanóanyagot. Mert ezen az úton a terroristákat is észrevétlenül lehet pénzelni.
Nem kétséges tehát, hogy ezt az aljas cselekedetet minden józan ember –pártállásra való tekintet nélkül – elítéli, már csak a saját, jól felfogott biztonsága érdekében is. Gondolnánk. Ám mégsem így van! Ez alól, mint a következő példa is jól mutatja, csak a következetesen balliberális embertípus a kivétel, aki saját hazája, saját honfitársai élete, testi-lelki épsége biztosítása ellenében is támogatni képes ezt a nyilvánvaló merényletet. Azért, hogy ne a szuverén nemzetállamok szövetsége, hanem a néptől elszakadt szűk elit kormányozza a jövőben Európát, amelyben a ballibek lennének a migránsok által is hatalomba segített föderális kormány vezetői. Másképpen ugyanis soha nem tudnák legyőzni például a magyarok akaratát hatalmas mértékben maga mellett tudó, demokratikus alapon működő Orbán-kormányt se.
Nagy tehát a következőképpen akarja mentegetni a névtelen bankkártyák kiadóit, s az Európai Uniót, amely euróhalmokat költhet a kártyák működtetésére.
Nagy József: „Ha valaki akar adni pénzt terroristáknak arra, hogy miután bejutottak az Európai Unióba fegyvert vásároljanak, hogy bennünket, meg asszonyainkat halomra lőjék, annak nem az Unió migráns bankkártyája [jelent segítséget], hanem akkor odamegyek és kezébe adom a lét.”
Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztője határozott válaszából azonban fényesen lelepleződik a helyzet mentegetésére, bagatellizálására, a főszereplők felelősségének elmosására, a nézők félrevezetésére irányuló csúsztatási vágy. Íme az éles párbeszéd:
„Gajdics Ottó: Józsi, ha ennyire nem figyelsz oda, amit beszélek, akkor ennek nincs értelme.
Nagy József: Arra válaszolj már, amit mondok, ne minősíts!
GO: Nem minősítelek, hanem elmondom azt a tényt, hogy nem figyelsz rám. Nem azt mondtam, hogy azért raktak pénzt a kártyára, hogy terroristák fegyvereket vegyenek belőle. Hanem azt mondtam, hogy mivel névtelen az egész, ezért nem tudják kontrollálni, hogy a kártyákra utalt pénzeket később mire használják.Egymásnak adják, veszik, nem tudod, hogy mikor kerül terrorista kezébe és mikor használja a pénzt arra, amit te ilyen érzékletesen lefestettél.”

Látszólag cáfolhatatlan, kristály tiszta érvelés. Mégis akad sajnos számtalan próbálkozás a félremagyarázására. Aki azonban ezt nem érti és félremagyarázza, az vagy orvosi eset vagy a családja, a nemzete érdekével szándékosan szembe menő rosszakaratú ember, magyarellenes agitátor.
Horváth József - https://leander.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Ugye nem csak a nácik a néptől el nem szakadtak ?

    VálaszTörlés
  2. Nagy Józsefről mindég tudtam, hogy nagyon ballib! minden megnyilvánulásából ha csendesen is de tudni lehetett , hogy nem igaz magyar ! A komcsi kebleken felnőtt gyerek nem tagadja meg a családját,Hiába na - le kell ismerni ,hogy kommunista kutyából csak kommunista
    szalonna lesz!

    VálaszTörlés
  3. Vajon tényleg az az igaz magyar, aki csalással választást nyer, úgy hogy a külföldön dolgozó magyarokat gyakorlatilag kirekeszti a szavazásból, amíg a romániai magyarok például levélben is szavazhatnak úgy, hogy azt hoznak ki belőle eredményül amit akarnak?! Továbbá a közpénzt ezer milliárdos nagyságrendben lopják, gyakorlatilag megszüntetve a bűncselekményeik üldözhetőségét is?!
    Nem vagyok egy nézeten a baloldaliakkal, a liberálisokból sem szeretem azt ami túlmegy a XIX századi liberalizmuson, ám ezek becsületes emberek, ezekhez a nemzeti érzelemmel visszaélő sunyi, korrupt gazemberekhez képest!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A választásokból senkit nem rekesztettek,rekesztenek ki!A részvétel egyébként nem kötelező , 1990ben is a jogosultak csak 65% szavazott.
      A határon túlról azaz a magyarországi állandó lakhellyel nem rendelkező állampolgárok - csak az országos pártlistákra szavazhattak. 224 ezren szavaztak levélben.
      A külföldön dolgozóknak VAN magyarországi állandó lakóhelye,egyéni és listás szavazattal is rendelkeznek.
      A másik---közpénz--nevetséges.Tény,bizonyos dolgokban előnyt élveznek a kormánypárti vállalkozások.Ebben azonban semmi új nincs.Ez így volt a 94,2002 és 2006 választások után is.Soha sehol senki nem támogatja az ellenfeleit.Ajánlom figyelmébe az Index egy 2004 s cikkét " Még sok százmilliárdba kerülhet az M5-ös
      DZINDZISZ MAGDALENA
      2004.02.12. 16:13" és akkor azután beszélgessünk.
      Legyen szép napja!

      Törlés
  4. A bankkártya valóban érdekes, de ha fele annyi energiát fordítanának annak felderítésére, hogy ki tölti fel azokat mint a feltételezésekre sokkal okosabbak lennénk.


    VálaszTörlés
  5. Aki nem fideszes, az miért automatikusan balliberális, felforgató, hazaáruló az orbanista értékrend szerint?
    Én nem voltam sem kommunista, sem liberális, a Fidesz bősz kommunistázói ellenben prominensei és haszonélvezői voltak mindkettőnek, mi több, vastagon szopták Soros emlőit is!
    Szerényebben! Sokkal szerényebben!

    (Megjegyzem, hogy kisdobos, úttörő, KISZ-tag voltam, mint a messze többség, a rendszer automatizmusa okán. Az utolsóba belépni sem kellett, sőt, a belépéshez "elengedhetetlenül" szükséges Kilián-kör fapados szemináriumáról, ahová bekönyörögtek a darabszám miatt néhányunkat, akik ódzkodtunk, az első alkalommal kirúgtak. Utána egyszer csak szóltak, hogy KISZ-tagok vagyunk, ugyan írjunk már alá... Ennyiben ki is merült a rendszerhűségünk. Azért ugye ez más egy kicsit, mint a rendszert bő nyállal szolgálni pénzért, kiváltságokért és máig tartó "karriereket" építve erre?...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért az, mert két erő áll szemben egymással. A nemzetiek és a nemzetek felettiek. Vagy ide tartozol vagy oda (ha politizálásra adod a fejed). Képzelj el egy utcai jelenetet és abból talán megérted. Ha két ember pofozkodik és Te odamész az egyiket ütni, akkor a másikkal vagy. Hiába hirdeted fennhangon, hogy Te nem vagy a másikkal és különben is egy hülye az a másik, tetteidben a másik mellé állsz. Te is ezt teszed most. Te nem vagy bal/liberális és nemzetellenes, csak az ellenfelüket kritizálod. Tehát mégis az vagy.

      Törlés
  6. Ez így igaz, mészáros lőrince minden kormánynak volt-van-és sajnos még lesz is, ha ezért negligálod a mostani kormány teljesítményét ( ami összehasonlíthatatlanúl jobb az elődjeinél) akkor vagy hazudod a pártatlanságot vagy buta vagy átlátni a dolgokat !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor az ellenzék megszólal, pár mondat után már tudni lehet, hogy hova tartoznak! Jó gyomor és végtelen türelem kell ahhoz, hogy végig tudjam hallgatni!Mindjárt lehet tudni, hogy ez az ember nem szereti a hazáját! Pedig magyarul beszél, magyar kenyeret eszik, s itt a magyarok ellen éli a mindennapjait! Hogy van merszük bemenni egy magyar médiába ahol előadhatják a hülyeségeiket!

      Törlés
  7. Magyarországon nem létezik sem liberális, sem padig baloldali politikai formáció!
    Magyarországon nincs ellenzék! Magyarországon a kommunista diktatúra alatt kitermelődött, elszaporodott magyar és nemzetellenes belső ellenség van!
    Magyarországon ez nem más, mint etno-szociológiai probléma!
    Hazánkban az elmúlt másfél század alatt létszámában feldúsulva van egy olyan történelmi eredetközösség, amelyik a magyarság számára vesztes világháború után,
    az akkori győztesek, --a maguk számára-- a valós magyar nemzeti törekvésekkel szemben bizalmi személyi tényezőknek nyilváníttatott. Ennek folytán ez az entitás- létszámához mérten ordítóan felülreprezentált módon magához ragadta a politikai, közéleti hatalmat és meghatározó befolyás gyakorolt a közélet valamennyi területén: a kultúrára, a médiára, szinte mindenre. Ezt a kiváltságos vezető szerepet, a magyarság felhatalmazása nélkül, viszont a magyarság nevében, de mindig a magyarság kárára gyakorolta. Ez az eredet és érdekközösség az elmúlt generációk alatt kitermelt maga körül egy olyan holdudvart, amely felemelkedését társadalmi, szociológiai átrétegződését nekik köszönheti. Ezért, mint egy "segéd csapat" hálájuk gyanánt, egymást túlharsogva próbálja bizonygatni rendíthetetlen hűségét az őket felemelő entitás iránt.
    Ezt attól a felelősségtől áthatva írom, hogy családom egy része a moszkovita judeo-bolsevik -kommunista zsidók által szétvert, eliminált magyar nemzeti baloldal meghatározó személyi tényezői voltak. Nos, ezen magyarellenes segédcsapat egyik hangadója ez a NAGY JÓZSEF is!

    VálaszTörlés
  8. TEHÁT, Különbséget kell tenni nemzeti baloldal és egy olyan kozmopolita, a saját transznacionális eredet és érdekközösségét mindenek fölé helyező
    és annak dominanciáját célul tűző népesség között, amely a baloldaliság eszmetörténetében egymás mellett, párhuzamosan jelent meg, de egymást mindig ellenfélnek tekintette.
    Magyarországon, a baloldal vezető szerepét, 1947 után, a
    megszálló szovjet érdekeket saját egzisztenciális dominanciájuk megteremtése
    végett mindenben kiszolgáló ─1867. november 25. XVII. tvr. 1.-2.§ -a által keletkeztetett
    polgári gyökerű NEM MAGYAR─, hanem csupán honosodott , magyarosított nevű kozmopolita népesség ragadta magához és azt az óta generációról-generációra uralja.
    Ezeknél a baloldaliság csupán máz, álarc!
    Nem más, mint mákony a nép számára saját hatalmuk kiépítéséhez!
    De ez a hatalom nélkülözi annak a nemzetnek a szellemét és nemzeti érdekeinek tisztes képviseletét, amely nép fölött hatalmat szereztek maguknak a és amelyet saját köreik, saját eredet-és érdekközösségük számára kisajátítottak a politikában. közéleben, kultúrában és médiában. Valamiféle felsőbbrendű kiválasztott kasztként terpeszkednek el a nemzet felett. Olyan nemzet felett, amelyhez valójában semmiféle történelmi sorközösség soha nem kötötte és nem is fogja kötni soha.
    A magyar nemzeti szellemmel és történelmi érdekekkel, a Hegeli-Herderi "Volksgeist-el” azonosulni képtelen, jelenlegi "baloldali-liberális kozmopolita, transznacionális" vezetést, a magára valamit is adó, saját nemzeti történelmi sajátosságait megbecsülő büszke nép soha nem akart és a jövőben sem akar az ország vezetésében látni .
    A magyar nép nem akart sem 1919-ben, sem 1947-től, sem 1956-ban sem a
    rendszerváltozás után 2010-ig és a jövőben sem akar majd ilyen személyeknek bizalmat szavazni
    Vagyis!
    Minden etnikai, történelmi eredet és sorsközösség csak saját
    történelmi közösségében, saját nemzeti szellemében törekedjen vezető szerepre!
    Ha ez így lesz és mindenki a sajátjai között keresi boldogulását, akkor majd megszűnik az előítélet, a gyűlölködés!


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a történelmi "beteglapot" nagyon szépen , és mint a köztudott tényeket a mostanában olvasottak közt a legjobban összefoglalva írtad le , Tényszerűen , alaposan , és érthetően ! Lesz nem sokára az érintettek részéről számtalan mocskolódásban részed , nem fogják szó nélkül hagyni , ahogy a tolvaj sem fogja soha beimerni bűnös voltát , hisz ő csak azt vette el , ami egyébként neki járt volna ! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése