Amerikai nők millióit alázta meg Barbra Streisand

Kibújt a szög a zsákból!

A liberális celeb jobban utálja Trumpot, mint amennyire tiszteli női honfitársait.
Barbra Streisand gyakorlatilag lehülyézte és saját gondolatok nélküli lényeknek nevezte azokat az amerikai nőket, akik Donald Trumpra szavaztak a 2016-os elnökválasztáson.
A híres színésznő-énekesnő szerint az amerikai nők férjeik unszolására szavaztak Trumpra, és a „rossz” döntésüknek oka, hogy nem hisznek eléggé a saját gondolataikban.
Szeretem az országomat, ezért nagyon fájdalmas látni, hogy támadás éri a demokráciát, a demokratikus intézményeket és a nőket”
– hangsúlyozta a 76 éves celeb a Daily Mailnek adott interjújában.
Barbra Streisand borúsan látja hazája jelenét, szerinte háború zajlik azok között, akik a jövőben szeretnének élni, és azok között, akik a múltban. Nem meglepő, hogy a demokratákat tartja a haladás zászlóvivőinek, míg a republikánusokról azt gondolja, hogy egytől egyig bigottak, és ténykedésük jóvátehetetlen károkat okoz az Egyesült Államoknak.
A liberális előadóművésznek november elején jelent meg a legújabb albuma Walls címmel. A dalok között találhatók Trump-ellenes számok, amit a 76 éves celeb azzal indokolt, hogy még mindig nem tudta feldolgozni Hillary Clinton 2016-os vereségét.
Horváth Tamás - www.888.hu

Megjegyzések

  1. A LIBERÁLIS A VILÁGON SEHOL SEM TUD VESZITENI ÚGY LÁTOM, nyughatatlan természetű emberek!. ,azt hiszik, hogy csak ők tudnak egy országot vezetni és senki más. Nagy tévedésben vannak!

    VálaszTörlés
  2. Kár érte.Sejtem mi a baja a német felmenőkkel rendelkező elnökkel.

    VálaszTörlés
  3. Ungvári Tamás lett, csak parókában van, iszonyatosan csúnya, hátborzongató..

    VálaszTörlés
  4. vajon mi a véleménye bill clintonról, akiről bíróság előtt bizonyosodott be 4 nő molesztálása? az olyan haladó dolog, ugye? :D

    VálaszTörlés
  5. valószinű, hogy nála a molesztálás nagyon bejött és egy szép nagy barátsággá alakúlt és ebből is tudott profitálni a mővésznő! Godolom valamilyen fúvós hangszeren is tud játszani?

    VálaszTörlés
  6. Bibsa.Neki nincs 'saját' hazája, hacsak nem israel.Celeb? MInt minden a fajtájából.Tehetség kevés, a lobbi nyomása segít.Volt 1 dala.1 filmje és ezen evezett egész életében. HP.

    VálaszTörlés
  7. Hàt nem is az ő hazája, hanem az Indiànokè. Csöndbe kellene maradni a drága művèsznőnek.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése