Orbán csodafegyvere a hajmeresztő összefogás

Heterogén választói csoportokból szívós, kitartó munkával alkotott politikai többséget Orbán Viktor – állítja Tóth Csaba balliberális politológus, aki szerint az ellenzék akkor veheti fel a versenyt a Fidesszel, ha képes lesz nagyon sok különböző embert és politikai irányvonalat integrálni.

„Semmivel sem hajmeresztőbb egy radikális baloldali és a Jobbik összefogása, mint az a tény, hogy a sokszor alacsonyabb társadalmi helyzetű, mezőgazdaságból élő vidéki emberek éppúgy a Fideszre szavaznak, mint a magas státuszú, budapesti felső középosztály. Ez is lehetne hajmeresztő, de mégsem az, mert a Fidesz elvégezte azt a politikai munkát, hogy ezek a különböző választói csoportok egyazon politikai közösség részének tekintik magukat.”
Tóth Csaba politológus, a liberális szellemi műhely Republikon Intézet stratégiai igazgatója a Mandinernek.
Fotó: MTI
Pintér M. Tibor - https://csakegymondat.blogstar.hu/

Megjegyzések

  1. Mert magyarok, keresztények és mert elegük van a nihilista-hedonista-ateista és kommunista csepürágásból.

    VálaszTörlés
  2. Kedves TÓth Csaba! miért,irja zt, hogy a vidéken élő ember alacsonyabbb társadalmi helyzetű mint a városi? Ha a közmondást nézzük akkor az arra utal, hogy ha a vidéki nem sz,,,,,k akkor bizony a városi nem eszik, pedig magasabbb ön szerint a társadalmi helyzete, igaza van GAJdics Ottónak , hogy a tyúk ólat sem biznám rájuk már mint a városi libsikre, TERMELJE MEG MAGÁNAK A FLALSZTEREN AZ ENNI VALÓJÁT HA MÁR OLYAN MEGYASABB RENDŰ!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése