Nagy Bandó is páros lábbal szállt bele Orbánékba

 A totált idóta kretén Nagy Bandó  András ismét segget csinált a szájából. 
Hosszasan értekezik a sztarklikk.hu nevű liberális propaganda szennyportálon arról, hogy micsoda diktatórikus cselekedet ez a hajléktalantörvény. Mármint az, hogy a kormány nem hagyja megfagyni a hajléktalanokat az utcán.

Tehát Hernádi Judit agyhalott után újabb agyhalottunk van, aki azt szeretné, hogy az utcán télen a megfagyjanak a hajléktalanok!

Megjegyzések

  1. Szegény Bandó már régen ezen az úton van, és nem is biztos, hogy tehet róla !

    VálaszTörlés
  2. NEM KELLETT VOLNA A POLITIKÁBÓL VICCET CSINÁLNI ,IGY LEJÁRT AZ Ő IDEJE IS SEMMI SSEM TART ÖRÖKKÉ ,GONDOLJON A RÉGI SZÉP IDŐKRE AMIKOR MÉG A VÖRÖS CSILLAGOT NÉZTE NAGYRA , HA NEM POLITIKAI VICCEKET GYÁRT LEHET ,HOGY MÉG MOST IS SZERETNÉK AZ EMBEREK!!

    VálaszTörlés
  3. Látom, hogy csak csinálja, erőlteti, megtanulta rendesen!, de én most már megkérdezem: "Jó hülyének lenni?.?."

    VálaszTörlés
  4. Ha valaki 1947- ben született , azért nem kell hülyének lenni

    VálaszTörlés
  5. annyiszor leégette már magát, még mindig nem elég? teljesen át kell menni hülyébe? szép nagy házad van bandi, két hajléktalan befér még.

    VálaszTörlés
  6. Már a humorára sem lehetett odafigyelni aktív éveiben, mert az ember hamar elvesztette a fonalat és ráunt. Most sem tudni mit szeretne mondani, de szinte mindegy is, senkit sem érdekel a véleménye!!!!

    VálaszTörlés
  7. Nem tudom, hogy ki által csinált magának karriert, mert amikor a hetvenes években végighaknizta a felsőoktatási intézmények rendezvényeit, oda bekéredzkedve, csak a szánalom és a szolidaritás nyújtott számára megélhetést. Nem fér a bőrébe. Személyiség és szerepzavara elhatalmasodott rajta. Tehetségtelen embereket még sajnálatból sem szabad felkarolni!

    VálaszTörlés
  8. Nagy arcú ember ez a Bandó! Aki hallotta már nyilatkozni, annak valószínűleg ugyan úgy unszimpatikussá vált, mint nekem, mert ez az ember, ha kérdezik, ha nem, olyan önfényezésbe kezd, hogy hallgatni is rossz, hát még látni!Van egy régi mondás, nem túl szép: "öndicséret büdös"- üzenem is neki innen. Nem tudom mire van úgy oda, pedig elég "hármas alá " verseket ír. Ennek az idegenszívű alaknak még véletlenül se a magyaros verselési forma a szíve csücske, hanem a haiku. Na persze!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése