Gyalázatos ünnepi üzenet érkezett

A Párbeszéd EP-képviselője, Jávor Benedek a brüsszeli Soros-brancs egyik „jeles” magyar képviselője ismét kimutatta a foga fehérjét.

Ezúttal a közösségi oldalán egy uszító, gyalázkodó posztban mutatta meg, hogy milyen ember is ő valójában:
„Név szerint őrizzük meg őket, fényképpel, bűnös hozzájárulásuk dokumentációjával egy jövőbeli Terror Háza falára. Őrizzük meg őket a jövő számára, a lealjasult miniszterelnöktől a parlamenti gombnyomó zombikon át a rendőr tizedesig, aki intézkedik, és a bíróig, aki ítélkezik. Ne engedjük, hogy feledésbe merüljenek azok, akik az állam könyörtelen gépezetét a legelesetebbekkel, a legkiszolgáltatottabbakkal fordították szembe. Ne engedjük, hogy elenyésszen azok neve, akik gyalázatba taszították ezt az országot. (…)”
Affelől pedig ne legyen egy pillanatra se kétségünk, hogy gyűlölködő posztjának időzítése szándékosan esett az 1956-os forradalom és szabadságharc ünnepi agendájába.
Mert Jávor Benedek és a hozzá hasonló Magyarországról Brüsszelbe repült megélhetési politikusok számámra a nemzeti ünnep nem jelent az égadta világon semmit.
Hiszen már korábban megtagadták és elárulták hazájukat Soros harminc ezüst pénzéért.

Csépányi Balázs - www.magyaridok.hu

Megjegyzések

  1. A magyart is idézőjelbe kellett volna rakni: ... egyik "jeles" " magyar" ...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan ezt éreztem én is! Ez a gyaúr csak beszél magyarul, de kikérem magamnak, hogy magyarnak van titulálva!

      Törlés
  2. ez a baromarcú visszamaradt a fejlődésben?! hol vannak már a "rendőr tizedes"-ek? kommunista korcs...

    VálaszTörlés
  3. Ez egy hazaáruló libsi komcsi!

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom mit keres ott, egy lemérhetetlen párt képviselője, nagyon sok helyen olvasható, hogy Orbán Viktor és a kormány tagjai nem dolgoztak 1 percet sem, persze ezek mind fizikai munkára gondolnak, de ez a fehérje halmaz mi a bánatot csinált életében, a Hazánk elleni támadáson, és a kár okozáson kívül?

    VálaszTörlés
  5. Isten büntetése nem késik, s nem siet. Ám semmiképp nem marad el. Boldogtalan ünnepeket, és szomorú új esztendőt kívánok az egész bagázsnak !

    VálaszTörlés
  6. "Drebil HadNAV (the other one)
    15 hours ago

    "Ezek az álcivil szervezetek, fake NGO-k, fake think tankek mindenhol az EU-ban a C I A hálózatába tartoznak, nyilván az a céljuk hogy gyengítsék a nagy rivális EU-t, ezért találnak ki káros dolgokat, mint a migráció, de jónak állítják be hogy ne védekezzünk ellene.
    Teljesen figyelmen kívül kell hagyni minden országban mit javasolnak, mit hazudnak ezek a szervezetek. Miért fogad el ilyen tanácsokat az EU vagy bármelyik EU ország a gazdasági rivális Amerikától? Amerika ellenségként tekint az EU-ra és az EU országokra is. Ezért csinálja ezt a Soros hálózatot, az egészet egy jótékonykodó öregúrral álcázva aki fantázia ideológiára hivatkozva teszi tönkre Európát.

    Sajnos a Soros hálózat minden EU országban minden hatalmi ágat behálózott már, törvényhozó hatalom, végrehajtó hatalom, igazságszolgáltatás, média. Aztán az EU Brüsszel szinten is ugyanígy. Minden ilyen hatalmi ágra ráépültek fake NGO-k, fake think tankek, fake aktivisták és fake jogi harcosok. Ez egy illegitim hatalmi hálózat ami folyamatosan kárt okoz. Bármit javasolnak azt nem szabad csinálni!"

    "Drebil hadNAV
    2 day ago

    Angliában ugyanaz a helyzet mint a 90-es években volt Magyarországon, a közmédia libsi agymosás egész nap. A nem-közmédia is ugyanilyen rossz, 10 újságból 10 globalista libsi propagandát nyom mert olyan kézben van. Az angol kormányok már 10 éve próbálják normalizálni a helyzetet, de már kifogytak az ötletekből. Az angolok 80%-a konzervatív, de a média 100% bal liberális. Ezen változtatni kell.
    Ráadásul az egész világon a jobboldali pártok érdekeltek abban hogy az angol média legalább 50-50% libsi és konzervatív legyen, mivel az angol média kihat az összes többi ország médiájára. Ha az angoloknál vissza tudjuk fordítani a jobboldali médiát valódi jobboldali médiába, akkor az egész Európán segít, és Amerikán is!"



    VálaszTörlés

  7. Erre megy ki, a "játék"..!

    http://www.hidfo.ru/2015/05/atlantista-puccs-macedonia/

    http://www.hidfo.ru/2015/05/nyugati-felforgatas-macedoniaban/

    VálaszTörlés
  8. Megjegyzem a maradék ,Haza ÁRULÓKAT.Asegükön,veszik a levegőt,a szájukbol,ömlik,a szar!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése