D. Nagy Lajos beperli az RTL Klubot!

D. Nagy Lajos perelni készül – jelentette be a héten. Az ok egyszerű: egy fickó, immár évek óta a fiának hazudja magát, pedig szó sincs róla, hogy a törvénytelen gyermeke lenne. Az illető szombat este az X-Faktorban is előadta a sztoriját.

A Bikini forntembere immár nyolc éve tűri, hogy egy fickó azt terjessze magáról, hogy ő bizony az énekes balkézről született gyermeke. Pedig korábban a Ripost megszólaltatta Incit, a fiatalember édesanyját, aki egy egészen szomorú történetről számolt be:
Nem én vagyok az első, és sajnos nem is az utolsó olyan nő, aki nem tudja, ki a gyermeke apja, és soha nem állítottam olyasmit sem Bazsinak, sem másnak, hogy D. Nagy Lajos a rokona lenne.Valóban ismertem őt, de csak, mint rajongója, soha nem volt közünk egymáshoz semmilyen módon
– nyilatkozt a nő idén júliusban a lapnak. 
Most mégis feltűnt Balázs az RTL Klub tehetségkutatójában és mindenféle zagyvaságot hordott össze. „Tehetségem a zenéhez nincsen, de édesapámtól biztosan örököltem valamit” – mondta produkciót felvezető interjúban, majd bebizonyította, hogy valóban semmi köze a szórakoztatóiparhoz. Mert az a legkevesebb, hogy nincs hangja – mert nincs, ez tény –, hanem egy idegesítő figura is, aki csak azért ment a tévébe, hogy előadja az elmebeteg sztoriját arról, hogy szerinte ki az apja. 

„Édesapámtól hoztam a Részegen ki visz majd haza című számot” – mondta.

A szerencsétlen zsűri tagjai néztek, mint a luki nyúl. Nem volt meg a sztori nekik, a gyanúsan nagyot mondó fiatalemberről, akik híres apát talál ki magának. Balázs kiabált néhány szót a színpadon dalolás címszóval, majd páros lábbak rúgták ki. 
Szomorú sztori ez, de kíváncsian várom, hogy D. Nagy Lajos valóban perre megy-e. Nem azért, mert majd hiavatlosan is kimondják, hogy nem ő az apja ennek a szegény embernek, hanem azért, mert talán kiderül, hogy miként került a műsorba Balázs. Tudok naív lenni, de ezzel a tehetségkutatóval kapcsolatban azért nem vagyok az. Valahogy úgy érzem Balázs nem magától találta ki, hogy elmegy az X-Faktorba és előadja az agymenését – nem az „éneklést”, a másikat – és csinálni némi botrányt a műsor körül. 
Elég volt abból, hogy hazug módon rám akarnak fogni egy gyereket! Nyilvánvalóan ezzel akarják felhajtani a nézettséget, és komoly pénzt keresnek azzal, hogy megint felemlegetik a 8 éve tartó őrületet, amit ez a szegény srác gerjesztett, ki tudja, miért… Pert fogok indítani a csatorna ellen, és egyszer és mindenkorra pontot teszek a történet végére! (Ripost.hu)
Hajrá, D. Nagy Lajos! 
Kecskés István - https://media.blogstar.hu

Megjegyzések

  1. "Tehetségem a zenéhez nincsen, de édesapámtól biztosan örököltem valamit”-akkor mi a francot keres egy "tehetségkutatóban", az apjától persze örökölhetett bármit, feltéve ha tudja ki az apja... tehetségtelen kis hülye.. :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése