Három ellenzéki majdnem összeverekedett az ATV stúdiójában

Vona Gábor mikrofonállványaként is funkcionáló Rangos Katalin beszólt a körteembernek hívott Gulyás Balázsnak, aki előzőleg lepistabácsizta Vágót, aki a műsorvezetőt is megfenyegette. 


Az alábbi balhés felvétel jól körülírja az ellenzék mibenlétét, valamint a szellemi és a mentális állapotát.
Történt ugyanis, hogy az ATV egyik műsorába meghívták Rangos Katalin újságírót (Vona Gábor mikrofonállványát), Gulyás Balázs "publicistát" és Vágó Istvánt, a DK elnökségi tagját.
A Nap hírében a Sargentini-jelentésről és az arra adott ellenzéki reakciókról, valamint a nyugdíjkorrekció elmaradásáról kellett volna beszélniük. A magát jobboldalinak hazudó Gulyás azonban megsértette a gyurcsányista szekta főpapját, Vágó Istvánt és elszabadultak az indulatok.
A "filmes szakemberként" haknizó Gulyás Balázs elmondta, hogy őt kitiltották Gyurcsány Ferenc Facebook-oldaláról, majd mindezt azzal tetézte, hogy ő nem hajlandó részt venni egy olyan tüntetésen, amelyet dékások szerveznek.
Ha civilek szervezték volna, ott lenne - mondta a körteember, mire Vágó megjegyezte: ez egy tragédia. „Legközelebb csináljátok meg”- javasolta Vágó, majd megkapta a magáét: „téged foglak felhívni, hogy a DK nehogy keresztbe szervezzen”- válaszolta Gulyás Balázs.
Rangos Katalin akkor akadt ki igazán, amikor Gulyás elkezdte magázni Vágót és Pista bácsinak szólította.
Az első Kati néninél akkora pofont kap”
- fenyegette meg Rangos a "filmes szakembert", aki erre becsicskult és leszokott a magázásról.
Ja, amúgy még magán az "ellenzéki" kifejezésen is összevesztek a résztvevők, Vágó megfenyegette a műsorvezetőt, hogy őt, őket ne emlegesse egy lapon az LMP-vel és a Jobbikkal.
Ha valaki vizuális típus, akkor nézze meg az ATV-n a teljes műsort.
Oláh Gellért - www.888.hu

Megjegyzések

Megjegyzés küldése