Kálmán Olga durván kitálalt az RTL-en

A műsorvezetőt Alföldi Róbert támogatta meg lelkileg.

Kálmán Olga volt az RTL Klub Reggeli című műsorának vendége, a Hír TV-től elbocsátott műsorvezető először beszélt távozása körülményeiről és terveiről. Kálmán elmondta: a kirúgásáig eltelt másfél-két hónap volt a legnehezebb, úgy érezte magát, „mint a zenekar karmestere a Titanicon”. „Annyira friss még a dolog! Nem estem még kétségbe, de lehet, hogy lesz ilyen időszak” – vallotta meg, hozzátéve: valószínűleg elvonásai tünetei is lesznek. Elhatározta: augusztusban nem szorong, azután gondolkodik a folytatásról, az is lehet, hogy interneten folytatja a munkáját. Nem tudja elképzelni, hogy nem politikai jellegű tévéműsorokat vezessen. Kálmán arról is beszélt, hogy férje továbbra is a Hír TV-nél dolgozik.
A műsor vendége volt Alföldi Róbert is, aki kijelentette: „Nincsen az ügyben kérdés, hogy Olga bármikor úgy tud belenézni a tükörbe, hogy azzal, amit ott lát, szembe tud nézni, és vállalja”. A beszélgetést ide kattintva érhetik el.

Megjegyzések

  1. „Nincsen az ügyben kérdés, hogy Olga bármikor úgy tud belenézni a tükörbe, hogy azzal, amit ott lát, szembe tud nézni, és vállalja”- na ja.. ízlések és pofonok.. belenézhet atükörbe, még elégedett is lehet azzal, amit lát, de attól lesz gerince? ja! amúgy van egy régi mondás: madarat tolláról, embert barátjáról...- gondolom nem véletlen, hogy roberta támogatta lelkesen olgikát...

    VálaszTörlés
  2. Igazából nem tudom, hogy mikor, kinek, mi baja volt Kálmán Olgával, rendszeresen néztem a műsorát, és csak azt tudtam felfedezni, hogy mindig igyekezett "objektív" lenni, és alapból a vendégei véleményére volt kíváncsi, amit nem igen befolyásolt......
    Azt sem igen értem, hogy a regnáló "hatalom" miért nem érzékeli, hogy már szinte mindenki eltávolodott tőlük, az emberek mindennaposan érzik a bőrükön, hogy amit a fidesz-bűnbanda csinál, az arra épül, hogy amit mondanak, annak az ellenkezőjét csinálják...!!!...Attól, hogy a 2/3 megszavazza - mint egy robot, szavazógép -, a jogtalanságok, jogerőre emelkedését, attől az még nem lesz "jogszerű"...!!!....De, drukkoljunk a bűnbandának, mert mindenegyegyes intézkedésükkel fűrészelik a fát maguk alatt, remélhetőleg hamarosan letörik az ág, amin ülnek...!!!...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aha, "szinte mindenki eltávolodott" és 2/3. Nincs itt valami ellentmondás? :D

      Törlés
    2. Hogy? Mi? Objektív? Folyamatosan nyomatta 2015-től, hogy a migránsokkal semmi probléma. Akkor is, amikor végigdúlták a déli határszakasz közelében lévő veteményeket, akkor is , amikor szétdobálták az önkéntesek adományait, akkor is, amikor Érden nem voltak hajlandók vonatra szállni, hanem inkább elindultak az autópályán, akkor is, amikor a pici gyereket simán átlökték a drótkerítésen, magyar területre.
      Aha. Objektív.
      Iszol te rendesen, Pubika?

      Törlés
    3. törp okoska! Kezdjük ott, hogy a 3x2/3-ot nem a szél fújta össze. Akkor számok nyelvén: infláció: 2010 előtt: 8%, 2010 után: 2%. Munkahelyek száma 2010 előtt: -80.000, 2010 után: +700.000. Állam adósság: 2010 előtt: +26%, 2010 után:-8%. IMF hitel: 2010 előtt felvették, 201 után visszafizették. Szegények támogatása 2010 előtt: segély, 2010 után munka. Tankönyvek: 2010 előtt: fizetős, 2010 után: ingyenes. Rezsi díjjak: 2010 előtt (lassan mondom, hogy nem lesz gázár emelés): folyamatos emelés, 2010 után: 25% csökkenés. Magyar állam vagyona: 2010 előtt -1.200,- milliárd Ft, 2010 után: +7.000,- milliárd Ft. Gyermekétkeztetés: 2010 előtt: fizetős, 2010 után: ingyenes. Tankönyvek: 2010 előtt: fizetős, 2010 után: ingyenes. Vizitdíj, recept felírási díj, kórházi napidíj, iskola bezárások, posták bezárása, vasútvonalak felszámolása, MALÉV, MÁV Cargó, MOL elherdálása, stb. mind 2010 előtt. 2010 után: Megújult 30 kórház, több új kórház építését kezdték el, visszaszereztük a MOL-t, hazahozták a SEUSO-kincseket, rengeteg utat építettek, újítottak fel. A munkát vállalók nincsenek kiszolgáltatott helyzetben a munkáltatókkal szemben, mert olyan magas a foglalkoztatás, hogy a munkaadónak kel megbecsülnie a munkavállalót. Nem pedig fordítva, mint volt 2010 előtt. A minimálbér összege 73.000,-Ft-ról a duplájára, 149 000,-Ft/hó-ra emelkedett. A szakképzettséget igénylő munka bére pedig 195 000,-Ft/hó. Na innentől hiteltelen az amit ez a gerincét vesztett asszonyság csinál és Ön védelmezi. Na és ettől, meg a tüntikézésektől lesz újra 2/3.

      Törlés
    4. Szépen mutatósan jól ülnek a számai T.Unknown, okoskának egy laptopot nem ártana életbe tartani azon a bizonyos balos fronton ,de még vagy száz néhány társadalmi kulturális stb. nemzet stabilizáló intézkedés lemaradt. ( Horvát István korábban a facebookon 240 címen sorolta fel a Fidesz pozitív intézkedéseit. Nagyon fontosnak tartom ,hogy minden kötekedő kérdésre határozott, tényekkel bizonyított tárgyilagos választ kell adni .Gyengébbek kedvéért egész világon már jóval korában valakik "megengedték", vagy elrendelték? s eltűrték,hogy a politikusoknak" is "jól kell élni,aminek nap mint nap évtizedek óta (évszázad?) jelét látja a választó.

      Törlés
  3. mondjuk a "karmester" a titanicon ne keresett annyit, meg hát végül ő is meghalt...

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése